23/12/2022

Kennisevent Ondernemersmagazine ‘Techniek & ICT’ met release vier magazines daverend succes!

Persbericht Kennisevent Ondernemersmagazine

Ondernemersmagazine
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

Kennisevent Ondernemersmagazine ‘Techniek & ICT’ met release vier magazines daverend succes!

Persbericht Kennisevent Ondernemersmagazine

A

fgelopen vrijdag 16 december waren meer dan 100 ondernemers getuige van de release van de vier Ondernemersmagazines die deze maand uitkomen in de gemeenten Twenterand (10e editie), Tubbergen (5e editie), Dinkelland (2e editie) en Rijssen-Holten (1e editie).

Spreekstalmeester Eddy van der Ley haalde eerst Tom Uitzetter, commercieel manager van Heracles Almelo, naar voren om hem te interviewen over het innovatieplatform Hettrix.

Daarna overhandigde Brian Brokelman, mede-eigenaar van het concept Ondernemers-magazine.nl, de eerste exemplaren per gemeente aan degenen die de covers sieren: Sander Broeze van Connectium (Rijssen-Holten), Paul Winkel van Winkel voor Werk (Twenterand), Arjan en Leon Lucas van Lucas IT (Tubbergen) en Bob Wolbert van Wolbert Communiceert (Dinkelland). Vervolgens kreeg Chantal Schinkels, auteur van het boek de IT-girl, het woord en gaf ze een boeiende presentatie over vrouwen in de techniek & ICT. Na de pauze ging Arjan Lucas in op het onderwerp cybersecurity en hij gaf een toelichting op het prachtige project van Het Klooster in Albergen, de kerk die wordt omgebouwd tot kantoorplekken voor drie bedrijven waaronder Lucas IT. Als afsluiter mocht Job Keupink, eigenaar van Cube in Oldenzaal, het podium betreden en, in alle bescheidenheid, uitleggen wat de kracht is van Cube waardoor ze de laatste jaren diverse awards hebben gewonnen.

Na dit officiële gedeelte kregen de gasten een heerlijk stamppotbuffet voorgeschoteld, waarna ze genieten op de businesstribune konden genieten van de 8-1 overwinning van Heracles Almelo op FC Dordrecht waardoor de Almelose club op koers ligt voor de meest belangrijke missie dit seizoen: promotie.

Over het magazine

Ondernemersmagazine biedt de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal. Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van de Ondernemersmagazines, met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Gekoppeld aan het magazine zijn een online platform, Ondernemers-magazine.nl, - met daarin ook opgenomen als extra service een vacaturebank - en er worden tevens kennissessies georganiseerd, om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

Ondernemersmagazine
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
2/6/2023

De wereld verbeteren door duurzaam gebak te eten!

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 mins
|
Datum:
30/5/2023

“Heb vertrouwen in jezelf, dan kom je er wel!”

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 mins
|
Datum:
30/5/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators