6/9/2022

Nog geen stageplaats?

Loop geen vertraging op!

Jouke Zomer
Jouke Zomer
Jouke Zomer
Vriezenveen | Nederland

Nog geen stageplaats?

Loop geen vertraging op!

B

ijna elke student die stage moet lopen heeft inmiddels een plek gevonden. Maar er zijn natuurlijk altijd studenten die nog een vak moeten afronden of nog niet gevonden hebben waar ze naar op zoek zijn. Bij Ondernemers-magazine.nl hebben wij juist voor die stagiare nu nog een plek beschikbaar. Dus wil jij een half jaar werken aan jezelf? Dan kan dat bij ons op diverse gebieden die raakvlakken hebben met de opleidingen Creative Technologie, het Cibap of ROC mediavormgever.

Bij ons mag je leren

Tijdens een stage bij ondernemers-magazine.nl mag je vooral leren. Dit kan zijn op MBO of HBO niveau. Wij zien je niet als een werkpaard dat alleen maar klusjes moet opknappen en koffie moet halen. Wij verwachten van een stagiaire dat ze zelf een plan samenstellen voor het komende half jaar. Een plan waaraan zij gaan werken. Hierin zullen wij verschillende (persoonlijke) ontwikkelingen meenemen die wij belangrijk vinden als agency. 

Bij het maken van het plan zullen wij je natuurlijk ondersteunen door aan te geven wat er allemaal mogelijk is bij ons. Daarnaast willen wij de mogelijkheid bieden om binnen een serieus bedrijf mee te draaien op de redactie als redacteur, webredacteur, content creator, online marketeer, nocode webdeveloper, podcastmaker, fotograaf maar ook als marketing en branding strateeg. Zoals je leest kan je leer en ontwikkeltraject zo divers zijn als je zelf wilt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je op persoonlijk vlak kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld je presentatie skills en je persoonlijke portfolio verder te ontwikkelen.  

Halfjaarlijkse uitgaven van ondernemers-magazine.nl

Meewerken

Bij ons kan op dit moment per half jaar één stagiaire een plek krijgen. Op het moment verwachten wij van de stagiaire dat ze een bepaalde basiskennis hebben van het hoofdonderdeel dat ze willen nastreven. Zo verwachten wij dat iemand die zich wil richten op content creatie d.m.v. beeld en geluid een bepaalde basiskennis heeft van het Adobepakket.

Fotografie: Wieger Dam

Sfeer/kantoor

Wij zijn inmiddels een klein team met circa drie man op kantoor. Wij delen onze werkplek met online marketing specialisten, webflow developers en werken samen met fotografen, tekstschrijvers die jou ook helpen in je ontwikkeling. Daarnaast is Dreesz een verzamelgebouw voor bedrijven dus je zult nog veel meer met mensen in contact komen in de gezamenlijke ruimtes. Onze sfeer is informeel en natuurlijk doen wij ook aan de welbekende Vrijmibo. Bekijk de website van Dreesz voor meer sfeerbeelden.

Geïnteresseerd? Bel met Jouke Zomer: 0641232168 

Ondernemersmagazine
Brugstraat 11, 7607 XJ, Almelo
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Wil je als bedrijf écht bloeien?

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
4 min
|
Datum:
5/10/2022

‘Zolang je je hart volgt, kom je daar waar je moet zijn’

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
27/9/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators