Wij bouwen de toekomst

Met “Wij bouwen de Toekomst” laten we de jeugd in Twente kennis maken met onze fantastische bouw en infra branche. Bouwend Nederland regio Twente heeft samen met News Outside uit Tubbergen twee speciale bouwhekdoeken ontwikkeld tegen een zeer scherp tarief. Leden van Bouwend Nederland regio Twente betalen eenmalig €45,- per bouwhekdoek. De bouwhekdoeken kan je  bestellen tot en met 29 april 2022. Vervolgens worden de doeken uitgeleverd in week 19, 20 of 21.

Mogelijkheid eigen logo

Graag bieden wij u de mogelijkheid om uw logo linksonder op ontwerp van Bouwhekdoek Nr. 1 te plaatsen. Hiervoor worden eenmalig € 50,- aan opmaakkosten berekend.

Geef in het onderstaande formulier aan hoeveel spandoeken van welk type u wilt ontvangen. Nadat u besteld krijgt u vervolgens een bevestiging en factuur per mail.

0

ex. btw
Bedankt voor uw bestelling. We sturen u de bevestiging en factuur per mail toe.
Oops! Er ging iets mis. Probeer het formulier aan te passen en alsnog te verzenden.

Standaard verzendkosten

De kosten voor verzenden zijn standaard € 35,- per levering. Het aantal doeken is hier niet van belang. Geef in het onderstaande aanvraagformulier aan hoeveel bouwhekdoeken van welk ontwerp u wilt ontvangen. Nadat u besteld krijgt u vervolgens een bevestiging en de factuur per mail.

Let op!: De bouwhekdoeken worden pas uitgeleverd nadat de factuur voldaan is.

Vergeet niet uw bouwhekdoek met Bouwend Nederland en News Outside te delen op de sociale media!