15/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Gemeente Tubbergen

Anko Postma
Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Gemeente Tubbergen

A

nko Postma is op 14 september 2023 benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen. De installatie zal op donderdag 28 september 2023 plaatsvinden tijdens een bijzondere raadsvergadering van 19.00 – 20.00 uur in het gemeentehuis van Tubbergen. Vanaf 20.30 uur is een ieder van harte welkom op de openbare receptie. 

Op 3 juli 2023 heeft de gemeenteraad van Tubbergen Anko Postma voorgedragen als nieuwe burgemeester aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Minister Hugo de Jonge en Koning Willem Alexander hebben ingestemd met de Kroonbenoeming en het Koninklijk Besluit ondertekend. 

Anko Postma (51) is momenteel nog wethouder in de gemeente Opsterland in Friesland. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe functie als burgemeester van de gemeente Tubbergen: “Gemeente Tubbergen voelt voor mij als mijn nieuwe thuis. Tijdens mijn jeugd heb ik hier veel vakanties doorgebracht. Net als in andere plattelandsgemeenten, speelt er veel bij de inwoners. Alleen al in het buitengebied komen er veel maatschappelijke ontwikkelingen samen. Denk aan opgaven om de CO2 uitstoot te beperken, woningbouw, leefbaarheid en de stikstofproblematiek. Als burgemeester kan je het verschil maken voor de inwoners en ondernemers. Ik zet mij graag in om de uitdagingen om te zetten in kansen.”

Om goed kennis te kunnen maken met de gemeente, wil Anko Postma zo snel mogelijk na zijn installatie de verschillende kernen bezoeken van de gemeenten. “Ik wil horen van de inwoners, ondernemers en andere betrokkenen wat hen bezighoudt, wat er speelt en waar zij de mogelijkheden zien. Het zal in eerste instantie een korte ontmoetingsronde zijn, maar voor mij een belangrijke basis om verder met elkaar in gesprek te gaan.” 

Gemeente Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Bokbierfestival Folk & Bock en Boktocht op zondag 24 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators