Over ons

magazine

ONDERNEMERSMAGAZINE
het concept

Twee keer per jaar verschijnt het Ondernemersmagazine. Voor en door ondernemers uit de gemeente. De oplage verschilt per gemeente maar is vaak ruim 2.500 exemplaren of groter.
inhoud

informeren, kennis delen en inspireren

Ondernemersmagazine biedt de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal.
kernwaarden

ambitieus, eigenzinnig en professioneel

Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van de Ondernemersmagazines met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Professioneel en echt.
het platform

online platform als stuwende kracht

Ondernemen is zoveel meer dan doen waar je goed in bent. Het online platform en kennissessies bieden daarin een stuwende kracht. Om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

Een eigen kijk op ondernemen

Werken vanuit een ambitieuze waardepropositie, het delen van kennis, inspireren en samenwerken zijn de belangrijkste kernwaarden voor het ondernemersmagazine. Onze visie begint bij het idee dat wanneer een ‘lokale’ ondernemer een ambitieuze waardepropositie heeft en waardeert weet wat er om hem heen gebeurt. Hij veel beter en duurzamer kan samenwerken met andere ‘lokale’ ondernemers door elkaar voort te helpen. Dit is het begin van het draaiende houden van de hele samenleving om hen heen. Ondernemers zijn volgens ons de motor die de samenleving draaiende houden. Wij dragen daar graag aan bij door de verhalen van deze ondernemers onder de aandacht te brengen op onze eigenzinnige manier. Meer weten....?
over de INITIATORS
"Ondernemen is zoveel meer dan alleen maar doen waar je goed in bent"
Anno Oude Engberink
Anno oude engberink
redactie/coördinatie
Jouke Zomer
jouke Zomer
ontwerp/vormgeving
de makers
bladmanager
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland
grafisch ontwerper
Jouke Zomer
Jouke Zomer
Vriezenveen | Nederland
podcasthost
Rik Nijkamp
Rik Nijkamp
Vriezenveen
tekstschrijver
Arjen  Maat
Arjen Maat
Vroomshoop | Nederland
fotograaf
Petra Holland
Petra Holland
Vriezenveen | Nederland
columnist
Esther Reinders
Esther Reinders
Almelo | Nederland
tekstschrijver
Remon Workel
Remon Workel
Twente | Nederland
tekstschrijver
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2024
Designed and build by Monolith opportunity creators