21/7/2022

AST zet van a tot z een breed scala producten en diensten in

AST Groep

Arjan Gijsbers en Hendrik de Groot
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

AST zet van a tot z een breed scala producten en diensten in

AST Groep

A

ST bestaat inmiddels dertig jaar. Het is een soft franchise bedrijf met zes vestigingen door heel Nederland. Servicegericht met een breed assortiment aan producten en diensten waarmee voertuigen kunnen worden geüpgraded.

Denk bijvoorbeeld aan de montage van de meest uitlopende autoaccessoires als cruise control of speakers waar je, bij wijze van, een voetbalveld vol mensen mee kunt verblijden. Maar ook audiovisuele totaaloplossingen voor in huis of op kantoor kun je vinden bij AST. Of neem een kijkje in de telecomhoek waar je persoonlijk advies kunt krijgen. “Als auto-gek is het prachtig om aan het hoofd te staan van dit bedrijf, waar regelmatig exclusieve bolides langskomen om net even die extra boost te krijgen. Dat blijft bijzonder”, aldus eigenaar Arjan Gijsbers.

In 1990 richtte hij AST op in Borne. Toen was alles gericht op techniek en auto-accessoires. Inmiddels verkoopt AST veel meer dan alleen de standaard accessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken. Cruisecontrols of GPS trackers, de modernste navigatiesystemen of alarm- en camerasystemen voor woningen of bedrijven. “Onze werkplaats is er voor zowel bedrijven als particulieren. Van APK-keuring tot alle luxe materialen als LG tv’s. Alles wat we verkopen kunnen wij ook monteren.”

Arjan Gijsbers (links) met naast hem Hendrik de Groot aan, die verantwoordelijk is voor de nieuwe B.V. Projecten, waar ook het sterk groeiende ‘Track & Trace’ onder valt. | Fotografie: Petra Holland

Een leuk uitje in het Oosten

“Ik denk dat AST vrij uniek is in alles wat we bieden. Een shop in het oosten van Nederland. Niet alleen door het uitgebreide assortiment, maar ook door de sfeer is het erg leuk om langs te komen voor persoonlijk advies.” Arjan vertelt dat ze bezig zijn om een creatief plan op te stellen voor het ombouwen van de showroom, zodat het voor de bezoeker nóg leuker wordt. “We willen meer emotie en beleving in de winkel, zodat het voor zowel mannen als vrouwen een leuk uitje is om bij ons langs te komen. We hebben veel te bieden en dat laten we graag zien.”

Welzijn van team prioriteit

Wat een belangrijke les is geweest voor Arjan als ondernemer? “Dat het welzijn van werknemers prioriteit moet zijn. Toen ik in 1990 begon met AST had ik nooit verwacht dat het bedrijf zou uitgroeien tot het bedrijf zoals het er nu staat. Door de groei kreeg ik te maken met meer mensen, en dan krijg je ook te maken met de gemoedstoestand van die mensen. Ik vind het belangrijk dat iedereen in het team gemotiveerd is en dat ze onderling een goede band hebben. We blijven in gesprek met elkaar. De tijden zijn dus zeker veranderd; de sfeer is veel opener en ook als er in het privéleven zich problemen voordoen, kan dat altijd besproken worden. Iedereen kan bij mij zijn frustraties kwijt en ik houd graag iedereen bij ons. Want we hebben een fantastisch team en doen het echt met z’n allen!”

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators