10/1/2024

Autobedrijf JOL: een dorpse garage, van alle merken thuis

Autobedrijf JOL

Jeroen en Alice Kleine Wiecherink
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

Autobedrijf JOL: een dorpse garage, van alle merken thuis

Autobedrijf JOL

I

ntussen is het alweer vier jaar geleden dat ze de zaak overnamen. Jeroen Kleine Wiecherink en Alice Kleine Wiecherink de eigenaren van Autobedrijf JOL in Tubbergen. Een universeel autobedrijf: van personenauto’s, bedrijfswagens en campers tot elektrische auto’s. Bij JOL zijn ze van alle markten thuis.


“Het was de beste keuze ooit om dit bedrijf over te nemen; daar hebben we nooit spijt van gehad”


“Het was de beste keuze ooit om dit bedrijf over te nemen; daar hebben we nooit spijt van gehad”, vertelt Jeroen enthousiast. “Wij vinden het dan ook erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en gaan daar zeker in mee.”


Van alle merken thuis

“Doordat we een allround autobedrijf zijn, hebben we kennis nodig van alle merken en de nieuwste technologieën. We zorgen er dan ook voor door middel van trainingen dat onze kennis up-to-date blijft en we gaan mee met de trends. Hierdoor blijven we toekomstbestendig. Dat is natuurlijk belangrijk. Zo kunnen mensen met een elektrische auto bijvoorbeeld nu ook bij ons terecht doordat we daarin zijn gecertificeerd. Tevens hebben we geïnvesteerd in een nieuwe uitlijnbrug”, vertelt Jeroen.


Een dorpse garage

De toekomst zien Jeroen en Alice zonnig in. “We kunnen hier namelijk veel, we staan dicht bij de mens, we denken mee over wat het beste is voor zowel de auto als de portemonnee. We doen eigenlijk alles in overleg. En uit ons brede klantenbestand komen goede reacties. Dat doet ons natuurlijk goed en werkt motiverend”, legt Jeroen uit. “Ik denk dat mensen het vooral erg fijn vinden dat er persoonlijk contact is en dat het vertrouwd voelt. Dat is een mooi voordeel van een dorpse garage zoals die van ons”, aldus Jeroen.


Kundig en kwaliteit

“Inmiddels hebben we, naast oproepkrachten, twee man in dienst, waardoor we grotere klussen kunnen oppakken naast de verkoop van auto’s. Ik zie mezelf niet als baas maar als onderdeel van het team. En zonder de anderen kan ik het niet. Dat betekent dat ik wel de beslissingen neem, maar veel in overleg doe. In samenspraak met zowel het team als de klant. Ook vind ik het volgen van trainingen belangrijk en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook zijn we aangesloten bij BOVAG dat biedt toch net dat stukje extra kwaliteit.”


Blijf dichtbij jezelf

Jeroen sluit af met en positieve noot: “Een wijze les die ik leerde? Dat het belangrijk is om duidelijk te zijn en dichtbij jezelf blijven. En spring niet in zeven sloten tegelijk. Als je je hart volgt en de juiste keuzes maakt, kom je op de plek waar je hoort. En ik zie mezelf hier nog wel twintig jaar zitten. Voor de mensen die op zoek zijn naar een occasion: kom gerust eens langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee.”

Autobedrijf JOL
Nobelstraat 4, 7651 DC Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators