8/2/2024

Beursstand aankleden: zo kies je het perfecte beurstapijt

Coverflooring

Beursstand aankleden: zo kies je het perfecte beurstapijt

Coverflooring

J

ouw bedrijf staat binnenkort op een grote beurs, spannend! Het is de ideale manier om te netwerken, potentiële klanten aan te trekken en je te onderscheiden van de concurrentie. Logischerwijs moet jouw beursstand er op en top uitzien; het is het eerste wat men ziet en zorgt voor een blijvende indruk. Vloerbekleding is hier een belangrijk onderdeel van. In dit artikel vertellen we je graag hoe je het perfecte beurstapijt voor jouw stand kiest!

Maar eerst: kies een passend thema

Voordat we duiken in de wereld van beurstapijt, is het belangrijk om de basis van je beursstand op orde te hebben. Naast de basisbenodigdheden zoals rollerbanners, vlaggen en borden, is het kiezen van een passend thema essentieel om je stand uit het oog te laten springen. Ben je eigenaar van een gezellige lunchroom? Dan kun je gaan voor een huiselijk thema met sfeervolle verlichting, comfortabele zitjes, hapjes en een warmgekleurde vloer. Bij een kinderopvang passen knalkleuren, speelgoed en een kleurrijk tapijt met creatief patroon juist weer perfect. Door een thema te kiezen, zet je jouw stand in de spotlight en zorg je voor een echt wow-moment.

Waarom beurstapijt zo belangrijk is voor je stand

Beurstapijt mag dan misschien niet het eerste zijn waar je aan denkt bij het inrichten van je stand, maar het kan wel degelijk het verschil maken. Het zet namelijk de toon en vormt de achtergrond voor de rest van je stand. Als het beurstapijt naadloos aansluit bij het thema en jouw bedrijf, vang je de blik van het publiek en trek je hen naar je toe. Daarnaast biedt beurtapijt comfort aan bezoekers. Het zorgt voor een fijne ondergrond en een vleugje luxe waardoor mensen langer bij je stand willen blijven staan. Bovendien dempt het geluid, wat vooral handig is op drukke beurzen waar het rumoerig kan zijn.

Beurstapijt: de keuze is reuze

Dan is het nu tijd om naar de verschillende mogelijkheden beurstapijt te kijken. Van kleuren en patronen tot diverse materialen: het aanbod is enorm. Zo bestaan er tapijttegels, kunstgras, vilt en hoogpolig tapijt en kun je kiezen uit alle kleuren van de regenboog, zelfs voor glitter! Voor een chique uitstraling is een hoogpolig tapijt in neutrale tinten aan te raden. Heb je een creatief marketingbureau? Dan passen tapijttegels met een opvallend patroon wellicht beter bij jou. Voor een speels effect kun je kiezen voor bedrukt tapijt met je bedrijfslogo of een passende boodschap.

Beurstapijt huren of kopen?

Een veelgestelde vraag is of je beurstapijt moet huren of kopen. Het antwoord hangt af van verschillende factoren, zoals de frequentie waarmee je deelneemt aan beurzen en je budget. Als je regelmatig op beurzen staat, kan het aanschaffen van tapijt een duurzamere en kostenefficiënte optie zijn op de lange termijn. Aan de andere kant biedt huren flexibiliteit en gemak, vooral als je regelmatig van stijl wil veranderen. Overweeg je opties zorgvuldig en kies wat het beste past bij jouw behoeften en omstandigheden.

Hét adres voor beurstapijt en meer

Heb je besloten om te investeren in de perfecte vloerbedekking voor je beursstand? Dan is Cover Flooring jouw adres voor hoogwaardig beurstapijt en meer. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen bieden ze oplossingen die passen bij elke stand. Zo maak je van jouw beursdeelname een onvergetelijke ervaring voor bezoekers.

Cover FLooring
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators