29/10/2021

Bianca Menderink - Bedrijfsconsulent Gemeente Tubbergen

“Ik wil wat voor je betekenen”

Bianca Menderink-Harink
Bianca Menderink-Harink
Bianca Menderink-Harink
Tubbergen | Gem. Tubbergen

Bianca Menderink - Bedrijfsconsulent Gemeente Tubbergen

“Ik wil wat voor je betekenen”

M

isschien herken je het wel. Een ondernemer heeft een idee, loopt hier al een tijdje mee rond, bespreekt het in de familiekring, werkt het idee uit tot een plan (al dan niet met een adviseur) en komt dan bij de gemeente voor bijvoorbeeld een vergunning. Dan blijkt dat het plan niet kan zoals de ondernemer dat voor ogen had en is de teleurstelling een feit. En dat is natuurlijk hartstikke jammer.

Daarom werken we in onze gemeente Tubbergen sinds een aantal jaar met een bedrijfsconsulent. En dat ben ik: Bianca Menderink-Harink. Veel ondernemers in Tubbergen ken ik inmiddels al en ik hoop dat heel wat lezers mijn naam ook (her)kennen. Want ik wil graag wat voor je betekenen in mijn rol als bedrijfsconsulent. Ik ben namelijk het eerste aanspreekpunt bij de gemeente voor ondernemers.

Als ondernemer krijg je op verschillende manieren met de gemeente te maken. Denk aan (omgevings)vergunningen, bestemmingsplannen, bedrijventerreinen, centrumontwikkelingen, innovatie, subsidiemogelijkheden, enzovoort. Ik ben ervoor om de ondernemer hierin te begeleiden en ervoor te zorgen dat je als ondernemer niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Je stelt je vraag aan mij en ik zorg ervoor dat je antwoord krijgt. Eenvoudige vragen kan ik vaak direct beantwoorden. Is je vraag wat complexer, dan wordt deze besproken in het wekelijkse Ondernemersserviceteam-overleg. In dit overleg zitten we met een aantal collega’s bij elkaar om vragen van ondernemers te bespreken.

Ook als je als ondernemer een plan hebt dat nog in het beginstadium zit, vraag ik je om mij vanaf het begin mee te nemen. Zo kunnen we in een vroeg stadium bekijken wat wel en niet mogelijk is, of met wat aanpassen wel mogelijk kan worden. Hoe eerder we met elkaar in gesprek zijn over de plannen, hoe beter. Zo voorkomen we samen een teleurstelling.

Ik werk met veel plezier en enthousiasme voor onze ondernemers en hoop dat de ondernemers mij weten te vinden!

Nieuwsbrief

Ken je onze nieuwsbrief al? Vol met het laatste nieuws en topics speciaal voor jou als ondernemer: bijeenkomsten, subsidies, workshops, duurzaamheid, werkgelegenheid, startersinfo en meer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gemeente Tubbergen
Raadhuisplein 1, 7651 CV, Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De jeugd heeft de toekomst, de Engbertsdijksvenen ook?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
12/5/2022

Duurzame en betekenisvolle vertalingen van Fairlingo

Door:
Johan Koning
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
12/5/2022

Verschijning nieuwe uitgaven van drie Ondernemersmagazines

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
11/5/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators