15/9/2023

Bokbierfestival Folk & Bock en Boktocht op zondag 24 september

De gezelligste zondag van het jaar met mtb-/graveltocht, bokbieren, wijnen, food en live muziek

Bokbierfestival Folk & Bock
Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

Bokbierfestival Folk & Bock en Boktocht op zondag 24 september

De gezelligste zondag van het jaar met mtb-/graveltocht, bokbieren, wijnen, food en live muziek

V

oor het tweede achtereenvolgende jaar vindt het altijd gezellige bokbierfestival Folk & Bock plaats bij De Boshoeve Sport & Adventure in Hoge Hexel. Folk & Bock wordt georganiseerd voor liefhebbers van goede en gezellige folk-/rock muziek, heerlijke bokbieren, bijzondere wijnen en festivals met uitstraling. Het bokbierfestival is op een prachtige bosrijke omgeving en wordt aangekleed met sfeervolle verlichting, stretchtenten voor de beschutting, een hoofdpodium, veel barretjes en foodtrucks. Ook voor de kids is er van alles te doen: oudhollandse spelen, knutselen en outdoor adventure games. De toegang is gratis.

Beer, wine & food

De organisatie biedt in ieder geval 7 verschillende soorten bokbieren van de tap en in de fles. Voor de liefhebbers is er een bokbierkaart te koop bij de kassa. Met deze kaart kunnen alle bokbieren geproefd worden. Bij Wijndert, een lokaal wijnhuis, zijn verschillende goede wijnen in glas te verkrijgen. Er is een ruime keuze aan foodtrucks te vinden op het terrein, waar o.a. poffertjes, heerlijke stamppotten, vlees van de grill of vis van de kamado-bbq gegeten kan worden.

Live Music: het programma van 2023

Qua muziek is er veel te beleven: onverwoestbare klassiekers van Creedence Clearwater Revival worden vertolkt door de beste CCR-tribute band The Fortunate Sons. Rock ’n Roll komt van Stones Sessions. Deze band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed en Sticky Fingers, waarbij op gepaste wijze eer wordt gedaan aan het decennium van seks, drugs & Rock ’n Roll. Dan is er ook pop en rock in een bruisende cocktail met dampende bluegrass, Ierse pub folk en hits op z’n Hillbillies van The Royal Hillbilly Club. Tot slot is ook de inmiddels bekende lokale band The Beggars’ Clan present. Deze band timmert al jaren serieus aan de weg met Ierse traditionele Folkmuziek die de bandleden op geheel eigen wijze ten gehore brengen. Het optreden bij Folk & Bock is het afscheidsoptreden van bandleider Anko Lammers (ook wel Slugger O’ Toole) en daarom pakt de band extra groots uit.

Dé Boktocht

Voorafgaand aan Folk & Bock is er voor de sportieve liefhebbers een prachtige boktocht opgezet door Wielerclub Twenterand voor mbt- en gravelbikes. Mooi Dat ’t Zo Kan (MKZD) -de organisatie achter Folk & Bock- verzorgt de pauzeplek geheel in stijl. Het startpunt van de 50 km mbt of 80 km gravel is ook bij De Boshoeve Sport & Adventure. Starten (en/of inschrijven) kan tussen 11.30 en 12.30 uur. Na afloop van de boktocht door het mooie Twentse en Sallandse land staat er een heerlijk koude versnapering voor de fietsers klaar in de vorm van een bokbiertje.

Meer info

Meer weten over Folk & Bock en/of de Boktocht? Check dan www.mdzk.nl. Inschrijven voor de Boktocht kan ook via www.fietssport.nl (zoek op Boktocht).

  • Start Boktocht: tussen 11.30 en 12.30 uur.
  • Aanvang Folk & Bock: 13.00 uur
  • Eindtijd: ca. 21.00 uur
  • Locatie: De Boshoeve Sport & Adventure, Oude Zwolseweg 1, Hoge Hexel (tussen Vriezenveen en Wierden).

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators