8/7/2024

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

De gezelligste zondag van het jaar met mtb-/graveltocht, bokbieren, wijnen, food en live muziek

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

De gezelligste zondag van het jaar met mtb-/graveltocht, bokbieren, wijnen, food en live muziek

D

e organisatie van Stichting Mooi Dat ’t Zo Kan (MDZK) is enthousiast om aan te kondigen dat het altijd gezellige bokbierfestival Folk & Bock voor het derde jaar op rij -weer gratis- plaatsvindt bij De Boshoeve Sport & Adventure in Hoge Hexel. In een tijd waarin gratis evenementen steeds zeldzamer worden, is dit festival op zondag 22 september van 13.00 tot circa 21.00 uur een welkome uitzondering. Het festival wordt georganiseerd voor liefhebbers van goede en gezellige folk-/rock muziek, heerlijke bokbieren, bijzondere wijnen en festivals met uitstraling.

Fotografie: Robert Westra

Het bokbierfestival is op een prachtige bosrijke omgeving en wordt aangekleed met sfeervolle verlichting, stretchtenten voor de beschutting, een hoofdpodium en een singer-songwriter podium, veel barretjes en foodtrucks. Ook voor de kids is er van alles te doen in Følk & Bøck Lånd Kids, met activiteiten variërend van Oudhollandse spelen en knutselen tot outdoor adventure games. De dag start met De Boktocht, een mbt- of graveltocht die wordt georganiseerd door Wielerclub Twenterand. Inschrijven is al mogelijk via fietssport.nl, zoek op ‘Boktocht 2024’.

Boaz is de eerste artiest die aangekondigd wordt. Deze jonge zanger uit Friesland is regelmatig te zien en te horen bij Vandaag Inside Oranje. Zelfs Johan Derksen is van hem onder de indruk en denkt dat hij met zijn talent zo maar de volgende Danny Vera kan worden. En dat hij talent heeft, is bekend. Eerder dit jaar stond hij al op het podium van Randrock Vriezenveen. Met zijn mix van country, blues en soul steelt hij gegarandeerd ieders hart tijdens Folk & Bock 2024. Aan de rest van het muzikale programma wordt gewerkt! Houd de social media kanalen van MDZK in de gaten. En nogmaals: de toegang is gratis.

Stichting Mooi Dat 't Zo Kan
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators