5/10/2021

Juridisch advies, Twents’ nuchter en persoonlijk

Brusse & Masselink

Marc Schuring
E

en TOP advocatenkantoor met vestigingen in Almelo, Oldenzaal en Tubbergen. Twents,Ondernemend en Persoonlijk. “We zijn een laagdrempelig advocatenkantoor, met Twentse nuchterheid en korte lijntjes. We zeggen waar het op staat en houden van een persoonlijke band met onze cliënten,” vertelt Marc Schuring.  

 

“Sinds 2011 ben ik in dienst van Brusse & Masselink en sinds 2013 mede-eigenaar van het bedrijf. Op dit moment runnen we het kantoor met 4 eigenaren en een TOP-team van advocaten, juristen, en de onmisbare ondersteunende medewerkers. Wij hebben gezamenlijk één doel: cliënten voorzien van het beste juridische advies. We houden ons bezig met cases op verschillende rechtsgebieden, namelijk: personen- en familierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, Vastgoed en meer,” aldus Marc.

 

De Twentse nuchterheid uit zich, volgens Marc, in ‘het zeggen waar het op staat’. “We winden er geen doekjes om. Als een cliënt, volgens ons, een verkeerde weg inslaat, laten we dat weten.” De experts van Brusse &Masselink zijn ondernemend, omdat mensen niet alleen naar hun kantoor komen, maar de experts gaan zelf ook bij mensen langs om te kijken of ze iets kunnen betekenen op juridisch vlak. “Een persoonlijke band met cliënten vinden wij erg belangrijk. We zijn dan ook enorm blij met de versoepelingen van de maatregelen, zodat we weer face-2-face in gesprek kunnen en niet via een scherm.”

 

“Voor ondernemers hebben wij iets moois ontwikkeld. Juridische dienstverlening in abonnementsvorm; MKB Rechtshulp. Ondernemers kunnen zo te allen tijde met vragen bij ons terecht. Het abonnement houdt in: 10 uur juridische dienstverlening door onze bedrijfsjurist voor 500 euro. Met deze lage prijs zorgen we voor een lage drempel. Wij helpen ondernemers graag op een efficiënte manier. Als de basis op juridisch gebied goed geregeld is, kunnen we makkelijk te hulp schieten als er iets speelt. De kosten voor het abonnement zijn daarmee snel terug verdiend, zeker omdat je als abonnee korting krijgt op het uurtarief van de advocaten.”

 

De Twentse nuchtere advocaten: Marc Schuring, Sebastiaan Masselink en Willem Brusse.
De Twentse nuchtere advocaten: Marc Schuring, Sebastiaan Masselink en Willem Brusse.

“Ik ben zelf gespecialiseerd in Vastgoed en Bouwrecht. Het rechtsgebied Bouw gaat voornamelijk over de bouw van woningen, maar ook winkelpanden en kantoorpanden. Ik sta aannemers bij op het moment dat er een geschil is met de opdrachtgever. Of vice versa: een opdrachtgever die ontevreden is over bijvoorbeeld het geleverde werk van de aannemer. Vastgoed overlapt het gebied Bouw, maar bij Vastgoed houd ik me meer bezig met huur en verhuur van panden en de koop- en verkoop van woningen en dingen die daarmee gepaard gaan. Bijvoorbeeld verborgen gebreken bij de koop van een huis, of ik sta cliënten bij als koopovereenkomsten op het laatste moment niet meer doorgaan. Deze twee rechtsgebieden zijn continu in beweging; er gebeurt veel. Daardoor blijft mijn werk afwisselend en interessant en doe ik het met veel plezier!”

Brusse & Masselink
Hardenbergerweg 6, 7651 LL, Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Wat Eddie’ laat met vlogs zien hoe het écht gaat in een boerenbedrijf

Door:
Remon Workel
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
18/10/2021

Nieuwe camperplek van Edwin en Desirée Lohuis meteen geliefd bij toeristen

Door:
Remon Workel
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
18/10/2021

Krola Langeveen

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
18/10/2021

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Twenterand bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Jeroen Kunst | leef marketing
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators