31/10/2022

Het hele jaar genieten van de buitenlucht in huis

Busscher Serrebouw

Lieke Booijink
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

Het hele jaar genieten van de buitenlucht in huis

Busscher Serrebouw

E

en serre aanbouw zorgt voor samenkomst en ontspanning in huis op een nieuwe manier. En deze nieuwe manier van ontspannen in huis is wat veel mensen tegenwoordig willen. In de serre zit je in daglicht en staat het buitenleven centraal. Busscher Serrebouw maakt wat de klant wil; van een geïsoleerde luxe serre aanbouw, een minimalistische vouwwand, glazen schuifpui, een aluminium lichtstraat of een orangerie. Tegenwoordig voeren ze projecten door heel Nederland uit om de dromen van klanten waar te maken. We spreken met Lieke Booijink, marketeer bij Busscher Serrebouw.

Lieke vertelt dat Martijn Busscher 17,5 jaar geleden op zijn zolderkamer begon met het opzetten van het bedrijf. “Twee jaar later verhuisde het bedrijf naar een textielfabriek, toen ook Daniëlle Busscher in het bedrijf trad en monteurs werden aangenomen. Inmiddels heeft Busscher Serrebouw twee showrooms, namelijk in Ootmarsum en in Baarn. Daar worden verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas laten zien. Een bezoek aan deze showrooms is zeker de moeite waard, om de verschillende producten te bekijken, maar waar ook persoonlijk en deskundig advies wordt gegeven”, legt Lieke uit. “De komst van de showroom in Baarn heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf ook klanten uit het westen van het land aantrekt en het bedrijf projecten door heel Nederland doet.”

Unieke producten, van hoogstaande kwaliteit

“Een serre aanbouw thuis zorgt voor een plek waar je echt tot rust kunt komen. Bijvoorbeeld een plek waar de eettafel staat om met het gezin samen te eten of een plek waar je ’s ochtends je kopje koffie kunt drinken, met uitzicht op de tuin. En Busscher Serrebouw biedt niet zomaar serres aan. De producten zijn uniek. Geïsoleerde exclusieve serres van hoogstaande kwaliteit. Zodat je het hele jaar kunt genieten van de buitenlucht. Naast projecten bij mensen thuis worden ook grotere projecten uitgevoerd, zoals de aanbouw van het Victoria Hotel in Bergen aan Zee. Zo’n groot project is een grotere uitdaging, waar iedereen enthousiast van werd. En zowel het team als de klant was erg tevreden bij de oplevering”, vertelt Lieke.

Hard werken staat voorop

“Busscher Serrebouw heeft een klein en gemoedelijk team. Er wordt veel aandacht besteed aan het luisteren naar de wensen van de klant en het bekijken van de situatie van het huis, waar de uitbouw mag komen. En als een andere oplossing bouwkundig beter is dan hetgeen dat de klant voor zich zag, dan wordt dat ook eerlijk verteld”, gaat Lieke verder.

Ruimte voor ontwikkeling

“Martijn en Daniëlle besteden veel tijd een aandacht aan klanten, maar ook zeker aan het team. Iedereen krijgt ruimte en verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Zo ben ik naast mijn studie commerciële economie begonnen met het opzetten van de Social Media kanalen van Busscher Serrebouw, maar ik doe inmiddels de gehele content marketing voor het bedrijf. Van het maken van een magazine en ander promotiemateriaal tot het bijhouden van de website. Ze gaven me de ruimte en tijd om mezelf hierin te ontwikkelen. En zo heb ik nog een voorbeeld, van een medewerker die in 2020 door een ongeluk niet meer in staat was zijn werk als monteur uit te voeren. Een verdrietige situatie, maar ze hebben samen gekeken naar wat een andere mogelijkheid zou zijn voor hem binnen het bedrijf. Hij heeft inmiddels zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in de verkoop. Ik vind het erg mooi om te zien hoe belangrijk iedereen is. Dat voel je en dat komt de werksfeer ten goede. Ook worden regelmatig borrels georganiseerd; dat waardeert iedereen ook enorm”, vertelt Lieke enthousiast.

Busscher Serrebouw
Laagsestraat 10, 7631 AM, Ootmarsum
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators