4/3/2024

“Naast verhuur van all-in kantoorruimtes bieden we complete hybride werkoplossingen”

Campus Offices

P

“Naast verhuur van all-in kantoorruimtes bieden we complete hybride werkoplossingen”

Campus Offices

V

an kantoorverhuur tot hybride oplossingen als flexwerken, coworking en vergaderfaciliteiten: Campus Offices heeft zich de afgelopen jaren flink uitgebreid. Met zeventien gebouwen, verdeeld over zes steden, creëren zij bruisende werkomgevingen voor startende ondernemers, gevestigde ondernemers en alles daartussenin.

 

Pim Trommelen begon 4,5 jaar geleden met Dreesz in Almelo. Twee jaar later is hij met Christiaan Huijg gefuseerd tot Campus Offices. Als Commercial Director is Pim commercieel eindverantwoordelijk, is hij onderdeel van de directie en stuurt hij dagelijks een ontzettend gemotiveerd team aan. Lange tijd richtte Campus Offices zich voornamelijk op kantoorverhuur en flexplekken. Met een nieuwe focus op coworking, flexwerken en verhuur van vergaderruimtes is Sam Kleisen als Director Flexible Products verantwoordelijk voor deze flexibele verhuur.

Pim Trommelen (Commercial Director) en Sam Kleisen (Director Flexible Products)

Kantoorruimtes groot en klein

Het concept van Campus Offices is makkelijk te beschrijven: zo flexibel mogelijk. Pim legt uit: “We bieden een zo inclusief mogelijke plek om te werken, je thuis te voelen en mensen te ontmoeten. Meer dan alleen een plek waar je je laptop openklapt.” Van kleine kantoorunits voor startende ondernemers tot volledige verdiepingen voor grote, gevestigde organisaties. Trots geeft Pim een aantal voorbeelden van succesverhalen. “We hebben huurders die begonnen met derig vierkante meter en die inmiddels zijn uitgegroeid tot vijfhonderd vierkante meter. Tijdens die hele periode kunnen wij ze faciliteren.”

Flexibele, hybride werkoplossingen

Remote working en coworking zijn enorm upcoming. Sam legt de mogelijkheden uit. “Met een coworking abonnement kun je op elke beschikbare plek gaan zitten, terwijl je bij een dedicated desk abonnement een eigen bureau hebt in een gedeelde ruimte. Ook kun je gebruikmaken van het concept office for a day of een deelkantoor. Daarbij betaal je alleen voor wanneer je het kantoor daadwerkelijk gebruikt. Naast de all-in kantoorruimtes bieden we sinds een paar jaar deze complete hybride werkoplossingen aan. Ondernemers hebben behoefte aan die flexibiliteit.” Daarnaast kun je bij Campus terecht voor vergaderruimtes. Een externe locatie stimuleert teamgevoel, werkt inspirerend en geeft motivatie. “Onze vergaderruimtes zijn van alle functionaliteiten voorzien. Met presentatieschermen, flipovers en whiteboards is het de perfecte plek voor een meeting.” Alle mogelijkheden gaan samen met de standaard service van Campus. Gratis koffie en thee, goede internetverbinding en verschillende lunchmogelijkheden.

“We bieden een zo inclusief mogelijke plek om te werken, je thuis te voelen en mensen te ontmoeten”

Een stapje extra

Pim benadrukt Campus Offices’ unieke positie als zowel vastgoedeigenaar als operator. “De panden zijn ons eigendom, daardoor kunnen we meebewegen met huurders. Als zij een vette muur willen voor hun social media content, denken wij mee over de mogelijkheden.” Sam: “Die proactieve houding is terug te zien in het persoonlijk contact met huurders. Dat is de kracht van ons team: een praatje maken, actief meedenken en natuurlijk zijn we altijd bereikbaar.” Vanuit locatie Dreesz in Almelo zet het team zich volledig in om de organisatie tot een succes te maken. “We werken met een jong team. Als 26-jarige word ik gezien als een van de ouderen”, grapt Pim. “We leren van elkaar, motiveren elkaar en iedereen geeft honderdvijftig procent. Als ik zaterdagnacht zou bellen, zou bijna iedereen opnemen. Dat is bijzonder.” Sam knikt overtuigend. Dat er een goede werksfeer heerst, is duidelijk. Tevreden gaat Pim verder: “Die cultuur hebben we samen gecreëerd. Dat is niet iets dat we van bovenaf hebben geforceerd.”

Kruisbestuiving tussen ondernemers

Campus streeft naar een levendige gemeenschap van ondernemers, zowel zakelijk als persoonlijk. “Dat lukt ons behoorlijk goed en het is ontzettend gaaf om te zien”, vertelt Sam. “Huurders zijn betrokken en komen met initiatieven om de community actief te houden. Het is geen verkooppraatje dat ze met elkaar houden, maar er ontstaan mooie gesprekken. Dat komt écht vanuit interesse.” Campus stimuleert huurders om die verbinding aan te gaan en draagt daar graag een steentje aan bij. Pim vertelt over een initiatief met een uitzendbureau voor pensionado’s. “Rein (77, locatie Enschede) en Max (67, locatie Rotterdam) maken een lekkere lunch voor de ondernemers. Dat vinden zij erg leuk om te doen en zo’n lunch is voor ondernemers een goed moment om contacten te leggen.”

Campus Offices
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators