23/5/2022

Unieke chocoladecreaties van Twentse bodem

CN Bonbons

Cas Niehoff
Arjen  Maat
Arjen Maat
Vroomshoop | Nederland

Unieke chocoladecreaties van Twentse bodem

CN Bonbons

T

ijdens zijn studie technische bedrijfskunde besloot Cas Niehoff voor het goede doel bonbons te gaan maken. Als kind hield hij namelijk al enorm van chocola. De bonbons vonden dusdanig gretig aftrek, dat hij er zelfs zijn werk van maakte. Met CN Bonbons levert Cas nu unieke bonbons voor de zakelijke markt.

Cas met zijn BonBons

Cas heeft er geen spijt van dat hij gekozen heeft voor het ambacht van chocolatier. “Mijn vak is geweldig. Je kunt namelijk alles maken van chocolade. Mensen genieten ervan, omdat het zo ongelooflijk lekker is,” vertelt de jonge chocolademaker. “Onze klanten willen bovendien vaak iets bijzonders, wij maken veel maatwerk. Zo krijg je dikwijls bijzondere smaakcombinaties en maken we écht unieke designs voor de bonbons van onze klanten.”

Een keer iets bijzonders

“Wij zijn geen doorsnee chocolaterie,” legt Cas uit. “Wij leveren alleen aan de zakelijke markt. Aan luxere winkels, betere horecagelegenheden of aan bedrijven die iets bijzonders willen voor hun klanten of personeel. Bijvoorbeeld bonbons met logo of een unieke chocoladereep. Bonbons zijn ook een geweldig alternatief bij de koffie om een relatie te ontvangen. We komen graag langs om eens iets van onze unieke chocoladecombinaties te laten proeven!”

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators