29/10/2021

Combi Glas Geesteren

“Het belangrijkste is dat we het samen doen”

Dave en Roy Kreuwel
"

Als we ergens van balen is dat we naast het werk niet iets kunnen en mogen organiseren om de saamhorigheid te vergroten. Hieronder valt ook de vrijdagmiddagborrel, voor ons de perfecte manier om de werkweek af te sluiten. Dit zorgt voor een gezonde werksfeer en natuurlijk de nodige gezelligheid. Onze medewerkers houden daar net zo veel van als wij,” zegt Dave Kreuwel. “Iedereen moet het hier naar zijn zin hebben,” voegt Roy Kreuwel eraan toe, “en daar doen we ons uiterste best voor. Want we zijn een echt familiebedrijf en bij ons is het allerbelangrijkste dat we het samen moeten doen, dan zijn we op ons sterkst. We doen het met elkaar en voor elkaar, samen zijn we sterker.”

Dat zijn mooie woorden van de twee broers, die samen met hun ouders Gerrit en Josefien de eigenaren zijn van Combi Glas, gespecialiseerd in de levering en plaatsing van glas in alle soorten toepassingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Een uniek onderdeel van het bedrijf in Geesteren is het glas in lood-atelier. Dave: “Wij hebben een aantal vakkundige medewerkers die glas in lood-panelen kunnen ontwerpen en zelf maken. Dat is een echt ambacht waar we prachtige resultaten mee bereiken.”

Onbeperkte mogelijkheden

Het meeste glas wordt betrokken uit fabrieken in de Benelux. De keuzemogelijkheden zijn bijna eindeloos. Combi Glas levert, naast glas in lood, isolerend glas, structurele geïsoleerde beglazing, enkel glas - dat voornamelijk nog binnen wordt toegepast als interieurglas, dakbeglazing, hardglazen wanden en deuren, balustrades, schuifwanden, structureel gehard en gelaagd glas en spiegels. Roy: “De kracht van onze professionele dienstverlening zit voor het grootste deel in het ontzorgen van de klanten en het nakomen van gemaakte afspraken. We gaan geen klus uit de weg, we houden van mooie uitdagingen.”

Roy (links) en Dave Kreuwel: "De meeste opdrachten komen voornamelijk voort uit het maken van offertes en het uitvoeren van werkzaamheden op basis van nacalculatie voor vaste opdrachtgevers."
Roy (links) en Dave Kreuwel: "De meeste opdrachten komen voornamelijk voort uit het maken van offertes en het uitvoeren van werkzaamheden op basis van nacalculatie voor vaste opdrachtgevers."

Uitdagende projecten

Dave: “We hebben in de loop van de tijd vele uitdagende projecten mogen maken. Een van die uitdagingen was de beglazing van het Infocentrum IJs en Es van Landschap Overijssel bij de Watermolen Bels in Mander. Dave: “Daar hebben we, heel gedetailleerd, structurele geïsoleerde beglazing toepast. Structurele beglazing is een beglazingstechniek die een gevel een volglazen aanblik geeft. Kenmerkend daarvoor is dat tussen de glaspanelen geen kozijnconstructie zit. Deze beglazing heeft een afdichtingsvoeg die speciaal ontworpen is om bestand te zijn tegen UV-stralen, aangezien de glasranden niet zijn opgenomen in een sponning. Dat biedt fraaie mogelijkheden voor moderne architectuur en transparantie.”

Vertrouwen

“De meeste opdrachten voor onze vaste afnemers komen voort uit wederzijds vertrouwen,” zegt Roy. “Op het moment dat een bedrijf opdrachten aan ons uitbesteed is het van belang dat we ons aan de planning houden, gemaakte afspraken nakomen en zorgen voor een goede nazorg. Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van glas zijn we een solide en betrouwbare partner.” Dave vult aan: “De meeste opdrachten komen voornamelijk voort uit het maken van offertes en het uitvoeren van werkzaamheden op basis van nacalculatie voor vaste opdrachtgevers. Aannemers, timmerfabrieken, schilders en particulieren komen vaak bij ons; de gunfactor - die voortkomt uit het vertrouwen, vakmanschap, korte lijnen, goede nazorg en de lokale verbondenheid - is groot.”

“We gaan geen klus uit de weg, we houden van mooie uitdagingen”

Snelle groei

Combi Glas werd in 1992 opgericht door Gerrit Kreuwel, samen met Gerrit Oude Wesselink van Oude Wesselink Kunststoffen, met een kleinschalige start aan de Langeveenseweg in Geesteren. In 1996 stapte Oude Wesselink eruit en Gerrits vrouw Josefien werd zijn vennoot. Omdat de zaken goed gingen, werd in 1999 een nieuw pand betrokken op het industrieterrein in Geesteren. Dat luidde een periode in van snelle groei. Een paar jaar later, in 2006 traden de zoons Dave en Roy (Dave 37 en Roy 36, beiden woonachtig in Geesteren) ook toe als eigenaren en de groei zette door. Dat leidde tot de volgende verhuizing, dit keer naar ’n Mös. Vanuit dat fraaie, duurzaam gebouwde, pand levert de familie Kreuwel samen met inmiddels meer dan twintig medewerkers hun producten en diensten”

Combi Glas
'n Mös 10, 7678 WC, Geesteren
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Column Arjen Maat: Groen

Door:
Arjen Maat
|
Fotografie:
Petra Holland
3 min
|
Datum:
24/1/2022

How to Start-up Pt.2: Doe je huiswerk goed!

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Petra Holland
6 min
|
Datum:
24/1/2022

Wil jij werken voor onze Ondernemersmagazines?

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
18/1/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Twenterand bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Jeroen Kunst | leef marketing
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators