29/10/2021

Meesters in Brandpreventie

De Brandmeesters

Dennis Nijstad en Marc Roelofs

Meesters in Brandpreventie

De Brandmeesters

M

arc en Dennis zijn ervaren krachten op het gebied van brandpreventie. In het verleden hebben ze succesvol samengewerkt voor hetzelfde bedrijf. Met hun toewijding, professionaliteit, no-nonsense mentaliteit en vakmanschap hebben ze het vakgebied van brandpreventie naar een ander niveau gebracht. Daarna is een ieder zijn eigen, andere pad gegaan. Echter het vuurtje is altijd blijven branden. Maar één ding was zeker toen hun wegen scheiden. Ooit...

Ooit is nu

Het moment om hun krachten en kennis weer te bundelen is aangebroken. Brandpreventie is een serieus onderwerp dat niet altijd de aandacht en tijd krijgt die het moet hebben of verdient. Gezien de complexe wet- en regelgeving en de continue ontwikkeling van brandwerende materialen en toepassingen, is het echt een specialisme. Dat alles heeft De Brandmeesters.

Meesters in brandpreventie

Deze wereld is voor Dennis en Marc bekend terrein vanuit elk hun eigen expertise. Marc is de vakidioot en Dennis de organisator. Beide met dezelfde hoge lat. Ze dagen je uit. Of je nu architect, bouwer of eigenaar bent van een pand. Met hun toewijding en professionaliteit brengen Dennis en Marc het vakgebied van brandpreventie naar een heel ander niveau. Test hun kennis en kunde!

Wat De Brandmeesters doen?

Met de juiste kennis, professionaliteit en goed vakmanschap heeft goede brandpreventie een absolute meerwaarde in het bouwproces. Wij willen samen met architecten, bouwbedrijven en ook de concurrentie het vakgebied op waarde schatten en de juiste aandacht geven.

Advies
We adviseren je graag over de mogelijkheden om bouwkundig voldoende preventieve maatregelen te treffen. We zorgen altijd voor een passende oplossing door onze kennis van alle toepassingen en materialen.

Uitvoer
We adviseren je graag over de mogelijkheden om bouwkundig voldoende preventieve maatregelen te treffen. We zorgen altijd voor een passende oplossing door onze kennis van alle toepassingen en materialen.

Controle
We beoordelen bestaande situaties of ontwerpen op hun bouwkundige brandveiligheid. We leggen onze constateringen uiteraard vast in het pand- specifieke dossier.

De Brandmeesters
Julianastraat 4
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators