23/5/2022

De cijfers op orde met Administratiekantoor Het Oosten

Administratiekantoor Het Oosten

Marco Hemmes
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

De cijfers op orde met Administratiekantoor Het Oosten

Administratiekantoor Het Oosten

D

e administratie op orde hebben geeft rust.” En: “Uw vrije uren zijn niet aftrekbaar van de belasting. Een boekhouder is dat wel.” Het zijn twee quotes die Marco Hemmes kenmerken. De boekhouder verzorgt de cijfers van vooral zzp’ers en ook enkele mkb-bedrijven. Dat doet hij onder de naam Administratiekantoor Het Oosten.

Marco Hemmes

Vanaf 2015 timmert hij al aan de weg, sinds 2020 als volledig zelfstandig ondernemer. Met een portfolio van rond de tachtig klanten in verschillende sectoren is hij trots op zijn bedrijf. “Ik vind het vooral ook leuk om startende ondernemers op weg te helpen. Met bijvoorbeeld advies over de inschrijving bij de KvK, verzekeringen en natuurlijk de administratie.”

Laagdrempelig

Bij Hemmes geen duur kantoorpand of veel overheadkosten. “Ik wil juist zo laagdrempelig mogelijk zijn. Mensen moeten hier gewoon in de werkkleding naar binnen kunnen komen als ze een vraag hebben. Of met de administratie in een schoenendoos onder de arm.”

Helderheid en duidelijkheid

Die schoenendoos is nog steeds in schwung, aldus Hemmes. En hij puzzelt graag met de inhoud van bonnetjes en andere papieren. “Maar natuurlijk kunnen ondernemers hun facturen en andere documenten digitaal aanbieden.” Hemmes verzorgt voor ondernemers de btw-aangiften en ook de jaarlijkse belastingaangifte. Met zijn klanten maakt hij over het algemeen een maandafspraak voor zijn kosten. “Dat is voor iedereen helder en duidelijk. Geen gedoe met berekeningen achteraf.”

Administratiekantoor Het Oosten
Ootmarsumseweg 159, 7665 RX, Albergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators