22/1/2024

“De in hoogte verstelbare tafels worden volledig afgestemd op wensen van de klant”

Vintable en Demasko leveren kantoorinrichting aan huis én aan kantoren

Vintable en Demasko

“De in hoogte verstelbare tafels worden volledig afgestemd op wensen van de klant”

Vintable en Demasko leveren kantoorinrichting aan huis én aan kantoren

S

inds 2017 levert Demasko kantoorinrichting in het hele land. In 2019 is daar Vintable aan toegevoegd, een bedrijf dat de ergonomische inrichting óók naar de huiskamers brengt. Jorno Masselink, eigenaar van zowel Demasko als Vintable, deelt zijn inzichten over deze uitbreiding.


Inmiddels bevinden de innovatieve producten van Demasko zich niet alleen op de werkvloer. Bij hen kwam de vraag terecht of er ook zit-sta bureaus aan huis geleverd konden worden. Jorno legt uit: “Mensen zouden zo’n tafel graag in de woonkamer hebben. Niet alleen om aan te werken, maar ook om staand aan te kunnen borrelen.” Een echte win-win situatie dus. Mensen willen tegenwoordig graag een tafel waaraan ze kunnen leven, eten en werken. Vintable heeft daarmee een uniek product. Vol trots vertelt Jorno over het gat dat zij hebben gevuld in de markt: “Wanneer die tafel ook nog eens in hoogte verstelbaar is, speel je in op een heleboel wensen van de klant. Een tafel waaraan je zowel kunt zitten als staan, ideaal voor mensen die thuiswerken, creatief bezig zijn of graag koken.” Het hebben van een multifunctionele tafel is één ding, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom combineren ze bij Vintable een robuust onderstel met een dik blad. Zo heb je een prachtige tafel. “We zijn daar enorm onderscheidend in.”


“Het is een uniek product: een tafel waaraan je zowel kunt zitten als staan”

De mogelijkheden zijn eindeloos

Vintable biedt drie soorten tafels aan: de vintage tafel, de elektrische tafel en een eikenhouten tafel. “De vintage tafel is uitgerust met een draaiwiel waarmee je de hoogte kunt verstellen, terwijl de andere tafels verstelbaar zijn via een bedieningspaneel, afstandsbediening of app.” De tafelbladen zijn vaak gemaakt van eikenhout. Ze maken gebruik van eeuwenoude balken en planken uit boerderijen en graanschuren uit Oekraïne, maar ook uit het Twentse Delden. “Die tafelbladen kunnen in veertig verschillende kleuren worden geolied. Ook kan de kleur van het onderstel aangepast worden.” Jorno wordt enthousiast wanneer hij begint over de eindeloze mogelijkheden bij Vintable. “Een tafel op maat of een organische vorm, het is maar net hoe de klant het hebben wil.” Niet alleen de vorm kan aangepast worden, ook kunnen er verschillende functies aan de tafel worden toegevoegd. Jorno vertelt: “Denk aan stopcontacten, draadloos opladen, het instellen van je favoriete hoogte, een led-indicatie voor positiewisseling, wieltjes zodat de tafel verrijdbaar is of een beveiligingssensor. Aan alles is gedacht.” Vintable is dus veel meer dan alleen een in hoogte verstelbare tafel, niet is teveel gevraagd.

“De mogelijkheden zijn eindeloos, het is maar net hoe de klant het hebben wil”

Deskundige installatie

De levering en montage van producten gaat samen met uitgebreide gebruiksinstructies. Zo kunnen de producten optimaal gebruikt worden. Jorno benadrukt het belang van afwisseling, iets dat vaak over het hoofd wordt gezien. “Mensen willen graag staand werken, maar onafgebroken urenlang staan is ook niet goed. Het is beter om regelmatig van houding te veranderen. Zulke tips geven we graag mee. Een product van hoge kwaliteit heeft pas echt veel waarde als het goed wordt gebruikt.”

Demasko
Beusemkolkweg 8, 7634 PA, Tilligte
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators