21/8/2023

De Jong & Laan Triatlon Vroomshoop; dit jaar inclusief een FunRace voor Twente(rand)!

De Jong & Laan Triatlon Vroomshoop

Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

De Jong & Laan Triatlon Vroomshoop; dit jaar inclusief een FunRace voor Twente(rand)!

De Jong & Laan Triatlon Vroomshoop

O


p 9 september vindt de triatlon Vroomshoop plaats. Zwemmen, fietsen & hardlopen als individu, als duo of zelfs in trio’s. Nieuw deze editie is de FunRace; een ultra korte triatlon ter kennismaking en speciaal voor de mensen woonachtig in de omgeving.Nieuw dit jaar is ook dat de Triatlon Vroomshoop verder gaat met een nieuwe hoofdsponsor. De nieuwe naam is de Jong & Laan Triatlon! Na 12 jaar draagt hoofdsponsor De Haere, praktijk voor fysiotherapie, het stokje over aan dit eveneens van origine Vroomshoopse bedrijf.


Gerrit Drenthen en Niek Warringa zijn blij dit met hun bedrijf te kunnen doen. ‘Samen ambities waarmaken’ is wat de Jong & Laan wil doen. ‘De triatlon is een geweldig evenement in Twenterand; bekend in de wijde omgeving en georganiseerd door mensen die samen ambities waarmaken. Daar maken wij graag onderdeel van uit’, aldus Warringa. ‘Ook de Jong & Laan bestaat uit een sportieve en ambitieuze club mensen die we vast op of om het parcours zullen zien’, aldus Drenthen.


Na het succes van de doorstart (na corona) in 2022 met zo’n 400 deelnemers zal de Jong & Laan Triathlon ook in 2023 weer gaan knallen. Het parcours is gelijk aan vorig jaar. Toen was het fietsparcours reeds gewijzigd ten opzichte van eerdere edities.


Deze 13e editie kunnen de triatleten kiezen om mee te doen met de ‘achtste’ 1/8 (0,5 km zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen) of de 1/4 triatlon (1km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen). Dat kan en mag individueel, maar ook in trio’s. Voor de jeugd is er een speciale jeugdafstand; de 1/16e triatlon. Gestart wordt bij het 50 meter buitenzwembad van Aquapark de Zandstuve in Vroomshoop waarna de sporters het parcours fietsend en lopend vervolgen met als kloppend hart de rotonde aan de Hammerweg, alwaar ook de finish zal zijn.


FunRace

Nieuw dit jaar is de Triatlon FunRace! Een onderdeel specifiek voor deelnemers, jong en oud, uit de omgeving ter kennismaking met de triatlon. Het betreft 5 baantjes zwemmen, 10 kilometer fietsen en 2,5 kilometer lopen (1/16e). Dat mag alleen, maar ook in duo’s of trio’s. Fietsen mag met dikke banden, driewielers of opoe fietsen. Tevens zijn zwembandjes en snorkels toegestaan. Strings en flippers in het zwembad zijn helaas verboden. Hardlopen op klompen, met rollators en/ of verkleed. Tijdens de FunRace mag en kan het allemaal.De FunRace is ook uitermate geschikt voor gezinnen, familie, vrienden om samen mee te doen en kennis te maken met de triatlon. Ook voor bedrijventeams is het een mooie ervaring; samen met collega’s een leuke middag beleven!Organisatie erg enthousiast

Andre Boshoeve, zelf ervaren triatlon crack en racedirecteur vertelt: “vorig jaar heb ik bij de finish veel enthousiaste sporters gesproken. Een veel gehoorde reactie was ‘super leuk parcours, goed weer en een top organisatie’! Trots op en complimenten aan onze 150 vrijwilligers! Wij rekenen ook dit jaar op het enthousiasme bij deelnemers en vrijwilligers.” Ook op de toeschouwers rekenen wij weer in groten getale. Het programma staat op de website www.triatlonvroomshoop.nl en het laatste nieuws is te vinden op de Facebook pagina van het evenement. ‘Het is genieten van de vele aanmoedigingen van de vele bekenden, een drankje en hapje van Kremer bij de finish of bij het zwembad. En natuurlijk de sfeer verhogende muziek van Smoezenbloazers’ vertelt Andre. ‘Dat maakt toch vaak dat je net een beetje extra kunt geven. Wij zijn ook super blij met onze nieuwe en vertrouwde sponsoren die er altijd voor ons allen zijn. Dus vergeet niet je aan te melden of te komen kijken.’


De Jong & Laan Triatlon Vroomshoop
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators