3/11/2022

De ondernemersavond Vriezenveen: waar inspireren, leren en netwerken samenkomen

De ondernemersavond Vriezenveen: waar inspireren, leren en netwerken samenkomen

Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

De ondernemersavond Vriezenveen: waar inspireren, leren en netwerken samenkomen

De ondernemersavond Vriezenveen: waar inspireren, leren en netwerken samenkomen

A

ls ondernemer heb je het niet altijd gemakkelijk. Zeker niet in deze tijd. Het is dan goed om daarover met andere ondernemers te kunnen sparren. Ook kun je leren om toch te groeien, ook als het pijn doet of groeien door goed gebruik te maken van Social Media. Deze twee onderwerpen staan centraal op de ondernemersavond die op 1 november wordt gehouden bij de SNS Westeinde 20A Vriezenveen. Tom Hallink (Kamp Van Koningsbrugge) en Danie van Styn (Projec-D) zullen hieraan hun medewerking verlenen. Ook is er ruim gelegenheid om met elkaar door te praten. Elke ondernemer is van harte welkom, want voor de SNS is geen enkele ondernemer te klein! Deze avond is gratis, maar wel even aanmelden via onderstaande link, want vol is vol! www.sns.nl/zakelijk-vriezenveen

Georganiseerd door SNS bank Vriezenveen.

Praktische informatie

● Dinsdag 1 november 2022

● 19.30 - 21 uur (inloop vanaf 19 uur, vanaf 21 uur is er een netwerkborrel

● Tijdens de avond is er volop ruimte om vragen te stellen

● SNS Winkel Vriezenveen | Westeinde 20A, Vriezenveen

Inspirende sprekers

● Danie van Styn

Instapage-expert, Facebookmarketeer en socialmediacoach Danie van Styn, eigenaresse van Projec-D, is gespecialiseerd in creatieve en commerciële Facebook- en Instagrammarketing. Danie: ‘Het is mijn missie om ondernemers een positieve mindset te geven op het gebied van social media. Als je ziet wat social media echt is en wat je er mee kunt doen, dan ben je in staat om het moeiteloos in te zetten. En hierdoor meer omzet te creëren.’ Tijdens onze ondernemersavond geeft ze inzicht in de belangrijkste facetten van een succesvolle socialmediastrategie.

En Danie biedt nóg iets leuks voor de deelnemers van deze avond: ‘Benieuwd hoe jij jouw Facebook-bedrijfspagina en/of Instagram-account kunt optimaliseren? Speciaal voor de ondernemersavond geef ik een quick scan ter waarde van € 150 cadeau aan 1 van de deelnemers.’

● Tom Hallink

Je kunt Tom Hallink onder andere kennen van zijn deelname aan het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Een groot deel van zijn leven staat in het teken van sport, uitdaging en gezondheid. In 2019 kreeg hij de kans van zijn leven en is hij gestart met zijn eigen bedrijf Control Club Lageveld. Ze richten zich onder andere op bootcamp en personal training, maar ook op bedrijfstraining en teambuildings.

Tijdens de ondernemersavond vertelt Tom over zijn ervaringen tijdens het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. En hoe deze hem hebben geholpen om als ondernemer te groeien. ‘Ik laat jou zien hoe jij ook kunt groeien door pijn.’

Meld je nu aan

Meld je voor 26 oktober gratis aan. Wees snel, want er is maar beperkt plek. Als je wilt, mag je ook iemand meenemen. Geef in ‘t aanmeldformulier aan met hoeveel mensen je komt.

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators