19/1/2024

De voordelen van een zakelijk telefoon abonnement

Simyo

De voordelen van een zakelijk telefoon abonnement

Simyo

Het altijd bij de hand hebben van een (mobiele) telefoon is erg belangrijk voor ondernemers. Zo kun je altijd vragen van klanten beantwoorden en makkelijk afspraken maken. Veel ondernemers twijfelen bij de aanschaf van een zakelijke telefoon tussen een gewoon abonnement, of een zakelijk abonnement. Aan een sim only zakelijk abonnement hangen echter veel voordelen. Wegens de volgende voordelen is het dus zeker aan te raden voor een zakelijk abonnement te kiezen.


Blijf altijd bereikbaar Wanneer je het beste sim only abonnement afsluit voor de zaak, kun je altijd bereikbaar zijn. Zo bieden de betere providers al een vervangend apparaat binnen een dag, mocht die van jou kapot zijn gegaan. Dat is natuurlijk erg fijn, want niet bereikbaar zijn is een groot risico voor ondernemers, vooral wanneer er maar één telefoon beschikbaar is. Daarbij biedt een zakelijk abonnement vaak ook de optie om een vast nummer op je mobiele telefoon te krijgen. Via het vaste nummer krijg je dan gewoon je inkomende en uitgaande gesprekken. Je kunt dit nummer dus naast je mobiele nummer houden, zodat het allemaal overzichtelijk blijft en professioneel oogt.


Bespaar op de btw

Het tweede voordeel van een zakelijk sim only abonnement is het feit dat je een zakelijk mobiel abonnement mag aftrekken van de btw. Je zult in dat geval een btw-factuur ontvangen van jouw provider, waar dit bedrag apart staat. Daarbij mag je als ondernemer ook de kosten van jouw zakelijke abonnement van de winst aftrekken, wat een interessant belastingvoordeel kan opleveren. Daarbij wordt de aanschaf van een zakelijk abonnement niet BKR geregistreerd wanneer je het gespreid betaalt. Volgens de Wet op Financieel Toezicht wordt je automatisch geregistreerd wanneer je kiest voor gespreid betalen. Doordat deze wet alleen geldt voor consumenten, zal het niet geregistreerd worden wanneer je een zakelijk abonnement aanschaft. Hierdoor worden er ook geen BKR-checks gedaan voor een zakelijk abonnement.


Is zakelijk de beste keuze?

Er hangen dus genoeg voordelen aan een zakelijk abonnement. Er hangt echter een nadeel aan: een zakelijk abonnement is in veel gevallen wat duurder dan een particulier abonnement. Het is dus handig om goed de voordelen en het nadeel te overwegen. Hoewel je meer betaalt, staat er dus wel tegenover dat je direct een vervangend apparaat krijgt, een aantal belastingvoordelen hebt en een professioneel, vast nummer kunt krijgen via je mobiel. Als ondernemer kan het dus zeker een interessante optie zijn.

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators