23/12/2022

Financiële bijdrage voor ‘Muziek verbindt Twenterand’

Persbericht Gemeente Twenterand

Gemeente Twenterand
Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

Financiële bijdrage voor ‘Muziek verbindt Twenterand’

Persbericht Gemeente Twenterand

T

heater Turf en Het Punt organiseren zaterdag 3 juni 2023 meerdere muziekvoorstellingen in de gemeente Twenterand. Voor het project ‘Muziek verbindt Twenterand’ geven meerdere artiesten voorstellingen in diverse muziekgenres. Van klassiek tot blues en van pop tot Ierse volksmuziek. Vanuit de zogeheten Regeling kernbudgetten Twenterand stelt de gemeente 4.000 euro beschikbaar.

De voorstellingen worden gegeven op verschillende Twenterandse locaties, zoals De Greftenhoeve (De Pollen), de Peddemorsboerderij (Vriezenveen), Boerderij Dekker (Westerhaar), het plein naast Het Punt (Vroomshoop), Herberg Swaen aan de Brink (Den Ham) en het Witte Kerkje in Geerdijk. Initiatiefnemers willen inwoners kennis laten maken met bepaalde muziekstromingen en beweging op gang brengen tussen de verschillende dorpen in Twenterand. Ze willen inwoners ook enthousiast maken om in de toekomst voorstellingen van Theater Turf of Theater Het Punt te bezoeken. “We hebben op het gebied van cultuur veel te bieden in onze gemeente”, aldus wethouder Roel Koster. “Dit aanbod is nog niet altijd bij iedereen bekend. Naast dat dit een prachtig project is, kan het ook bijdragen aan de bekendheid van het lokale aanbod.”

Meer informatie

Inwoners die meer willen weten over het project ‘Muziek verbindt Twenterand’, kunnen contact opnemen met Jan van der Borght van Theater Turf via telefoonnummer 06 – 5705 6490 of per mail via j.d.vanderborght@gmail.com.

Gemeente Twenterand
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators