24/5/2024

Waarom een garagebox een fantastisch idee is voor zelfstandige ondernemers

GaragePark

Waarom een garagebox een fantastisch idee is voor zelfstandige ondernemers

GaragePark

H

Het leven van een zelfstandig ondernemer is niet altijd makkelijk. Hoewel het heerlijk is om je eigen uren te kunnen bepalen en niet afhankelijk te zijn van een baas, levert een onderneming veel stress op en bovendien kost alles geld. Heb je er al eens over nagedacht om een garagebox te huren? Het huren van een garagebox kan veel problemen van ondernemers oplossen voor relatief weinig geld. In dit artikel vertellen we je alles over garageboxen en wat ze voor ondernemers kunnen betekenen.

Opslagruimte

Allereerst is een garagebox ideaal als opslagruimte. Je kunt bijvoorbeeld een garagebox huren Almelo waar je alle spullen bewaart die jouw onderneming niet het hele jaar nodig heeft. Zo heb je wanneer je eigenaar bent van een winkel of restaurant natuurlijk niet het hele jaar door de kerstversiering nodig, of zijn er bepaalde producten die je niet het hele jaar door gebruikt. Door een deel van je spullen tijdelijk op te slaan in een garagebox, voorkom je dat je thuis of op de onderneming niet de hele tijd struikelt over spullen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Een mini-distributiecentrum

Wanneer je een eigen webshop hebt, die je vooral vanuit huis runt, of wanneer je een winkeltje hebt met een niet al te groot magazijn, kun je je garagebox ook gebruiken als een klein distributiecentrum. Je kunt er zelfs voor kiezen om je producten daar te laten leveren door een groothandel en ze vanuit daar weer te versturen naar de klanten, of, als je een winkel hebt, eens in de zoveel tijd een nieuwe voorraad op te halen vanuit de garagebox. Ook hiermee voorkom je dat je thuis of op de zaak omkomt in spullen die je op dat moment nog niet nodig hebt.

Een flexwerkplek

Tot slot kan een garagebox dienen als een ideale flexwerkplek voor mensen die werken vanuit huis. Het is misschien niet de gezelligste plek voor een kantoor, maar als jij een ambachtelijk beroep hebt, bijvoorbeeld timmerman of reparateur van elektronica, kan een garagebox prima fungereren als werkplaats. Ideaal, want voor zelfstandig ondernemers kan het best een uitdaging zijn om werk en privé goed gescheiden te houden. Door elders te werken dan thuis kun je meer structuur aanbrengen in je werkdagen en wordt het een stuk makkelijker om aan de slag te gaan en om te voorkomen dat je al te veel gaat overwerken.

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators