23/5/2022

Geen zin of tijd voor office klussen? BelMel!

BelMel Office Support

Melanie Snijders
Johan Koning
Johan Koning
Hengelo | Nederland

Geen zin of tijd voor office klussen? BelMel!

BelMel Office Support

M

et ruim 30 jaar ervaring in diverse branches is Melanie Snijders vanaf september 2021 gestart met BelMel Office Support. Als office & virtual assistant helpt ze drukke ondernemers met verschillende office klussen. “Zodat de ondernemer zich kan concentreren op zijn eigen specialiteiten,” aldus de goedlachse assistent-op-afstand.

Melanie Snijders


BelMel Office Support is voor een aantal uren per week of maand in te schakelen, maar ook op project- of interimbasis. “Bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap.” Wat Melanie dan allemaal kan doen voor de ondernemer in kwestie? Vrijwel alles als het om administratieve, secretariële en online werkzaamheden gaat.


Van social media tot facturatie

“Voor een klant houd ik de social media bij, voor een ander verzorg ik backoffice-activiteiten, zoals agendabeheer en facturatie, en een andere ondernemer heeft mij gevraagd te helpen bij het up-to-date krijgen en houden van de nieuwe website.” Binnenkort stopt ze met haar parttime baan om full focus voor BelMel te gaan. “Het aantal opdrachten groeit gestaag en ik wil me er volledig op kunnen richten.”


Het kost geen geld, het levert wat op

Het fenomeen virtual assistant is in onze contreien nog niet zo bekend, maar in de Randstad al wel. “Ik merk gewoon dat als ik ondernemers vertel over mijn werk, dat ze de mogelijkheden ervan wel inzien. Doordat ze zaken aan mij uitbesteden, kunnen ze zelf meer focussen op hun kernactiviteiten. BelMel kost dan ook geen geld, het levert de ondernemer wat op. En ik vind het juist ontzettend leuk om die toegevoegde waarde te kunnen geven!”

BelMel Office Support
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators