1/9/2023

Gemeente Twenterand blij met adviezen Mona Keijzer over het proces Kanaal Almelo-De Haandrik

Persbericht Gemeente Twenterand

Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

Gemeente Twenterand blij met adviezen Mona Keijzer over het proces Kanaal Almelo-De Haandrik

Persbericht Gemeente Twenterand

V

rijdagochtend presenteerde Mona Keijzer haar adviezen over het proces Kanaal Almelo-De Haandrik. De gemeente Twenterand is blij met het rapport. “We hebben verschillende gesprekken gehad met Mona Keijzer. Deze gesprekken vond ik prettig. Ik merkte dat ze echt naar ons luisterde en dat lees ik ook terug in het rapport”, vertelt wethouder Arjan Hof van de gemeente Twenterand.


De Provinciale Staten vroegen Mona Keijzer in april om te helpen bij het proces Kanaal Almelo-De Haandrik. Haar inzet had als doel het vertrouwen in de provincie te herstellen en te zorgen voor een sneller herstel van de schade. De gemeente vindt dat haar rapport hierbij gaat helpen. 


Snel vervolgstappen zetten

Wel benadrukt de gemeente dat het nu belangrijk is dat de Provinciale Staten goede besluiten nemen en snel actie ondernemen. “Het eindelijke doel van het proces is dat schades gerepareerd en betaald worden. En dat de bewoners en ondernemers aan Kanaal Almelo-De Haandrik weer prettig kunnen wonen en werken”, stelt Arjan Hof.


Ondersteuning

Mona Keijzer adviseert in haar rapport dat de provincie Overijssel gaat samenwerken met inwoners, ondernemers en gemeenten. De gemeente Twenterand staat hiervoor open en wil zich blijven inspannen om de problemen op te lossen. Ook blijven ze ondersteuning bieden aan inwoners en ondernemers door een luisterend oor te bieden en hen verder op weg te helpen.

Gemeente Twenterand
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators