24/9/2022

Herald Meijer en Ronald Oude Lashof: “Door veel kennis en ervaring ontzorgen wij de klant”

Bouwbedrijf Meijer-Oude Lashof

Herald Meijer en Ronald Oude Lashof
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

Herald Meijer en Ronald Oude Lashof: “Door veel kennis en ervaring ontzorgen wij de klant”

Bouwbedrijf Meijer-Oude Lashof

H

erald Meijer en Ronald Oude Lashof begonnen hun eigen bouwbedrijf in 2000. Toentertijd in de schuur van hun ouders. Nu, 22 jaar later, lopen ze over van kennis en ervaring en doen nog altijd met plezier hun werk. Bouwbedrijf Meijer-Oude Lashof bouwt woningen in verschillende segmenten. Nieuwbouwprojecten, verbouwingen, renovatie en onderhoud van huizen, prefab en utiliteitsbouw. Ronald vind je voornamelijk op de bouw en Herald neemt de technische en uitvoerende taken op zich, voornamelijk vanuit het kantoor.

Vertrouwensband met de klant prioriteit

We spreken met Herald Meijer om meer te weten te komen over dit bouwbedrijf. Hij vertelt dat hij zijn werk nog steeds met veel plezier doet. Net als zijn compagnon. Beide besteden ze aandacht aan klantencontact. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensband met klanten is prioriteit. “Wanneer je vertrouwen hebt in elkaar, werkt dat voor beide partijen het beste,” vertelt Ronald. Zo hebben ze inmiddels een klantenkring opgebouwd met klanten die terugkeren. “Van mensen voor wie we ooit een kleine verbouwing hebben gedaan tot bedrijven. De mond-tot-mond reclame doet goed z’n werk,” legt Herald uit.

“Het werk bevalt me ontzettend goed. De samenwerking met Ronald is goed, ook doordat de taken goed verdeeld zijn. We hebben alle kennis en ervaring in huis dat nodig is om voor mensen iets moois te maken. En dat doen we allebei met veel passie,” vertelt Herald.

Klanten ontzorgen

“Ons doel is om de klant echt te ontzorgen. Wij regelen alles van begin tot eind. We regelen de bouw, maar ook het inschakelen van andere partijen doen wij. En als klanten bij ons komen die al een onderaannemer in de arm hebben geslagen, werken wij daar ook graag mee samen. We werken in een veelzijdige markt. We hebben projecten van een viertal huizen tot een groot vrijstaand huis. Maar ook voor een overkapping of een deur inbouwen komen we graag langs. Dat maakt het werk afwisselend en erg leuk. Ook het persoonlijke contact vinden zowel wij als de klanten erg fijn,” gaat Herald verder.

Herald Meijer en Ronald Oude Lashof

Streven naar het beste resultaat

“Meestal, wanneer een klant bij ons terecht komt, weet de klant wat hij of zij wil. Vaak komt de klant al met een tekening die is gemaakt door een architect. Deze tekening nemen we door en op basis daarvan maken wij een calculatie. En als we zelf een tekening maken op basis van de wensen van een klant kijken we uiteraard wat er mogelijk is binnen het gestelde budget. Om zo iets te maken waarmee we de klant blij maken. Als de klant nog niet precies weet wat hij wil, kunnen wij ook het voortraject regelen. We streven altijd naar het beste resultaat.”

Duurzaamheid

“Het thema dat momenteel speelt in de maatschappij is duurzaamheid. Wij spelen hierop in door bijvoorbeeld woningen te voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en isolatie. Maar ook werken we mee aan het project Dichtbij Duurzaam. Dat is onderdeel van het verduurzamen van de woningen. Daarvoor kun je dus ook bij ons terecht. Vloeren, beglazing, zonnepanelen. Wij denken graag mee met de klant om een woning zo duurzaam mogelijk te maken. Met de huidige energieprijzen is dit zeker van belang.”

Beide benen op de grond

“Wat wij hebben geleerd door ondernemen? Dat je sterk wordt door in slechtere tijden te manoeuvreren. En dat we met beide benen op de grond blijven staan! Want als we gewoon onszelf zijn, werken we het best,” sluit Herald af.

Bouwbedrijf Meijer-Oude lashof
Koggelsteeg 4, 7631 AH, Ootmarsum
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators