26/4/2022

Historicus Herman Pleij komt naar Vriezenveen

Theater Turf

Herman Pleij
Redactie Twenterand
Redactie Twenterand
Twenterand | Nederland

Historicus Herman Pleij komt naar Vriezenveen

Theater Turf

T

heater Turf heeft in samenwerking met de Bibliotheek Twenterand historicus Herman Pleij uitgenodigd voor een lezing. Op donderdag 10 maart van 20.00 tot 22.00 uur komt de inmiddels bekende tv-persoonlijkheid naar CCK2 in Vriezenveen. De zaal gaat open om 19.30 uur.


Onderwerp is zijn in februari uitgekomen boek ‘Met een scheef oog’, dat als ondertiteling heeft: ‘Tijdsbeelden aan de hand van mijzelf’. De emeritushoogleraar Historische Nederlandse Letterkunde vertelt in dit boek over de tijd waarin hij opgroeide vanaf de oorlog, tot 1970. In die periode kwam Herman Pleij geregeld in Rijssen waar zijn grootouders woonden. Ook logeerde hij in de jaren 50/60 vaak bij familie in Wierden. Hierover verhaalt de schrijver uitgebreid in zijn nieuwste boek en hij wil daarom tijdens zijn lezing in Vriezenveen veel aandacht schenken aan met name deze periode.


In de pauze en eventueel na de lezing is het mogelijk om dit boek te kopen, waarna de auteur dit op wens gaat signeren. Entreekaarten kosten tien euro en kunnen gereserveerd worden via www.theaterturf.nl.


Kaarten kunnen eveneens worden gekocht bij de bibliotheek aan de Jonkerlaan in Vriezenveen, bij Bruna, Westeinde 25 in Vriezenveen en op 10 maart aan de zaal.

  • Donderdag 10 maart 2022
  • Aanvang: 20:00
  • Prijs: €10,00 pp
  • Locatie: CCK2, Kerkstraat 2, 7671 HG, Vriezenveen

Klik hier om kaarten te bestellen
Theater Turf nodigt uit: Herman Pleij!
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators