23/5/2022

“Onze overeenkomst? Wij helpen de klant écht!”

Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens en Weitzelpoort Brandstoffencentrum

Michel Tijink en Gerard Benerink
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

“Onze overeenkomst? Wij helpen de klant écht!”

Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens en Weitzelpoort Brandstoffencentrum

I

k zal de dag waarop ik voor het eerst met Michel Tijink aan tafel zat nooit vergeten,” zegt Gerard Benerink, eigenaar van Weitzelpoort Brandstoffencentrum in Vrienzenveen, “Het was 17 juli 2014. We waren aan het bespreken of en zo ja welke bedrijfswagen ik bij hen zou aanschaffen. Toen hoorden we het nieuws van het neerschieten van MH17. Een verschrikkelijke gebeurtenis, die de aanschaf van een vervoermiddel tot iets triviaals maakt. Tegelijkertijd weet je dat het leven doorgaat en hebben we, in een minder vrolijke stemming dan we zouden willen, toch een mooie deal gesloten.” Het werd Benerinks eerste Volkswagen Transporter.

Michel Tijink en Gerard Benerink

Het vertellen van deze anekdote typeert de 42-jarige Vriezenvener, die enerzijds laat blijken dat de passie voor zijn werk belangrijk is, maar tegelijkertijd dat je het zakelijke moet relativeren en de mensen om je heen centraal moet stellen. “Het mooiste van mijn werk vind ik het ontmoeten van al die mensen die hier komen tanken en in de shop wat aanschaffen. Ik vraag altijd of ik hun koffie mag aanbieden en maak graag even een praatje. Ik zie Weitzelpoort daarom ook een beetje als ontmoetingsplek voor Vriezenveners. Dat is gewoon mooi.

Ons motto is niet voor niets ‘Tanken met een glimlach’. Wij bieden het gemak van nu met de service van vroeger.” Overigens kun je bij Weitzelpoort voor meer dan alleen brandstoffen terecht. Je vindt er, naast snacks, snoepgoed en drankjes, ook een indrukwekkende verzameling speelgoed van Bentoys, woonaccessoires van Home by Marije en een DHL Parcelshop. “En verder,” zegt Benerink, “zijn we nog steeds een groothandel in smeeroliën en brandstoffen, waar mijn vader ooit mee begon.”


Vriendelijk, gemoedelijk en sympathiek

“Hier heerst inderdaad echt een prettige sfeer,” zegt Michel Tijink, Sales manager bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens. “Wanneer je hier komt, word je altijd vriendelijk ontvangen in een gemoedelijke sfeer en met een persoonlijke benadering. Daarin herken ik ook wat wij bij Huiskes-Kokkeler altijd nastreven, namelijk een oprechte uitstraling van vriendelijkheid en sympathie. Wij willen onze klanten, net zoals Gerard en zijn team dat doen, écht helpen. Dat is onze overeenkomst. Natuurlijk weet ik dat je op veel meer plekken bedrijfswagens kunt kopen, maar we willen ons vooral op dat punt van de menselijke benadering onderscheiden.”

“Ik kan Huiskes-Kokkeler bijiedere ondernemer aanbevelen”

Oprechte interesse

“En dat is precies de reden waarom ik vorig jaar mijn tweede VW Transporter bij Huiskes-Kokkeler heb gekocht,” zegt Benerink. "Michel begint niet meteen over wat hij me kan verkopen, maar informeert eerst oprecht naar hoe het met mij en mijn bedrijf gaat. Je merkt dat hij daar oprecht in is geïnteresseerd. Hij brengt ook goed in kaart wat je als ondernemer nodig hebt en je weet dat het advies goed is; daar komt bij een bedrijfswagen wel een en ander bij kijken. En natuurlijk is het belangrijk dat de VW Transporter een heel fijne auto is. Hij biedt de ideale combinatie van praktische zakelijke mogelijkheden - vanwege de ruimte en de inrichting op maat - en privé gebruik door de luxe en het rijcomfort. En het is een auto waarop je echt kunt vertrouwen. Kortom, ik kan Huiskes-Kokkeler bij iedere ondernemer aanbevelen.”

Goede relatie

“Het is heel fijn om te horen dat Gerard dit zo verwoordt, zegt Tijink, “Een goede relatie met de klant zit vaak in kleine dingen die een relatie persoonlijk maken en die vertrouwen wekken. We doen er alles aan om het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Verder heeft Huiskes-Kokkeler een breed product- en service-aanbod en we hebben alles onder één dak. Ook kunnen we in de showroom alles laten zien en zo de ideale bedrijfswagen samenstellen.” Benerink: “Dat klopt en dat is belangrijk, want de kunst van ondernemen is het goed presenteren van wat je te bieden hebt.” Zo te horen zal de relatie tussen Weitzelpoort en Huiskes-Kokkeler niet snel voorbijgaan. Tijink, tot slot: “Daar gaan we voor!”

Regel het voor de klant! Dat is de gedachte die altijd bij ons centraal staat.

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Oost-Nederland. Met deze 5 merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief in bijna alle vormen van mobiliteit.
Sinds dit jaar hebben we Autobedrijf DAGO overgenomen en daarmee zijn onze activiteiten uitgebreid naar de Achterhoek; een mooie strategische stap die past bij onze groeiambitie. Met ruim 450 medewerkers zetten we ons dagelijks in voor mobiliteitsgemak, zijn we continu bezig met het trainen en opleiden van onze medewerkers en willen we koploper zijn op het gebied van innovaties in de automotive.


Of u nou particulier of zakelijk een auto zoekt, een zzp-er of een wagenparkbeheerder bent, tijdelijk of voor langere tijd vervoer nodig heeft, wij hebben de oplossing. Een nieuwe auto of occasion kopen, financieren, zakelijk of private leasen. Een auto of bedrijfswagen huren. Schadeherstel, onderhoud, bandenwissel, ruitreparatie en zelfs fietslease. Bij Huiskes-Kokkeler bent u aan het juiste adres. Een bedrijfswagen aanschaffen, vervolgens inrichten naar uw behoeften en direct uw gewenste styling erbij bestellen? Dat kan bij ons bedrijfswagencentrum. Verduurzaming van uw wagenpark inclusief laad- en energieoplossingen? Check! Of gaat u voor onze begeerlijke Audi RS modellen? Kom dan langs bij dé officiële Audi RS dealer van Oost-Nederland.


Kortom, u bent van harte welkom!

Huiskes-Kokkeler Autogroep
Goudstraat 65, 7554 NG, Hengelo
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators