8/8/2022

“Waarom zouden we ooit een ander merk gaan rijden dan Audi?”

Huiskes-Kokkeler Audi en BWG Stables

Mirko Brus en Thijs te Hennepe & Ben, Wim en Gerard Schröder
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

“Waarom zouden we ooit een ander merk gaan rijden dan Audi?”

Huiskes-Kokkeler Audi en BWG Stables

W

ie kent ze niet, de drie broers Schröder uit Tubbergen? Ben, Wim en Gerco zijn beroemd vanwege hun prestaties als springruiters, Gerco en Wim zelfs als deelnemers aan de Olympische spelen. Nu runnen ze, naast hun andere activiteiten, gezamenlijk BWG Stables in Tubbergen. Op de plek waar vroeger de boerderij van hun ouders stond is vanaf 1998 een professionele spring- en handelsstal voor paarden op nationaal en internationaal niveau gegroeid. “We vormen met ons drieën een geolied team,” zegt Wim, “we kunnen heel goed met elkaar samenwerken en we doen mee op het hoogste niveau.”

Fotografie: Frank Visschedijk

In 2016 is het schitterende hippische complex volledig afgebouwd. Het telt vijftig ruime stallen, heeft verschillende trainingsfaciliteiten - waaronder een indoorhal en twee buitenpistes - en beschikt ook over een prachtige vergaderruimte met kantoor. Wim richt zich volledig op de handel en het coachen van het Japanse springteam, Ben, Wims tweelingbroer, leidt talentvolle jonge springpaarden op tot het hoogste level en traint ruiters en amazones. Gerco houdt zich volledig bezig met topsport met zijn sponsor GLOCK; hij brengt de paarden op het allerhoogste niveau. “De meeste tijd gaat zitten in het opleiden, trainen en begeleiden van talenten en in de verkoop van paarden,” zegt Ben.

“Bij onze dealer Huiskes-Kokkeler is de service perfect en alles is super geregeld”

Waarom ooit van merk wisselen?

Mirko Brus en Thijs te Hennepe, respectievelijk Verkoopadviseur en Serviceadviseur bij Huiskes-Kokkeler, zijn ook behept met paardenkrachten, maar dan die van de hun geliefde automerk Audi. Daarvan staan er regelmatig ook drie voor de deur van het imposante stallen- en trainingscomplex, twee keer een Audi Q8 en een Audi S7. De broers zijn volledig verkocht aan het Duitse merk. Wim: “Het is gewoon een heel mooi merk. Ze rijden geweldig, zijn luxe en van zeer hoge kwaliteit. We zouden niet weten waarom we ooit van merk zouden wisselen.” Ben: “Dat geldt trouwens ook voor onze dealer Huiskes-Kokkeler, de service is er perfect en alles is super geregeld. Niet voor niks hebben we een goede band met Mirko en Thijs, zij staan echt altijd voor je klaar wanneer dat nodig is. En ze zijn heel vriendelijk, prima kerels.”

Vertrouwen over en weer

“Dat is heel fijn om te horen,” zegt Mirko. “En dat is ook precies waar we altijd naar streven, een goede band met onze klanten. Dat is voor Huiskes-Kokkeler heel belangrijk. Naast het leveren van een goed product en het bieden van goede service vinden wij het belangrijk dat het, naast de zakelijke relatie, ook persoonlijk goed klikt.” Thijs beaamt dit: “Het zijn inderdaad mooie complimenten en vertrouwen over en weer is de basis van de samenwerking. Overigens vinden we dat we hetzelfde kunnen zeggen van Wim, Ben en Gerco. Het zijn sympathieke mannen en je wordt hier altijd vriendelijk ontvangen.” Gerco: “Dat is voor ons inderdaad ook belangrijk. Ons imago is gestoeld op vriendelijkheid, sympathie, service, transparantie en vertrouwen. Wat dat betreft zijn er treffende gelijkenissen tussen onze bedrijven. Die match is prima.” Wim voegt daar nog een persoonlijke beleving aan toe: “Als ik ergens een hekel aan heb, is dat een verkoper je ergens naar toe probeert te praten. Dat doen ze bij Huiskes-Kokkeler niet, ze pushen niet, en dat waardeer ik zeer; zij nemen je als klant echt serieus.”

Zichtbaar zijn

Huiskes-Kokkeler heeft geen vestigingen in Tubbergen en omgeving. Is het niet lastig om mensen hier ervan te overtuigen dat Huiskes-Kokkeler een goede keuze is voor de aanschaf van een Audi? Mirko: “Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Daarom laten we ons ook veelvuldig en goed zien, bijvoorbeeld tijdens concoursen als Jumping Schröder. “Dat waarderen wij zeer,” zegt Ben. “Sponsoren jullie eigenlijk ook onze Schröder Masterclass?” “Volgens mij niet,” antwoordt Thijs. “Dan zou ik me daar maar eens in gaan verdiepen,” eindigt Ben met een knipoog.

Regel het voor de klant! Dat is de gedachte die altijd bij ons centraal staat.

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Oost-Nederland. Met deze 5 merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief in bijna alle vormen van mobiliteit.
Sinds dit jaar hebben we Autobedrijf DAGO overgenomen en daarmee zijn onze activiteiten uitgebreid naar de Achterhoek; een mooie strategische stap die past bij onze groeiambitie. Met ruim 450 medewerkers zetten we ons dagelijks in voor mobiliteitsgemak, zijn we continu bezig met het trainen en opleiden van onze medewerkers en willen we koploper zijn op het gebied van innovaties in de automotive.
Of u nou particulier of zakelijk een auto zoekt, een zzp-er of een wagenparkbeheerder bent, tijdelijk of voor langere tijd vervoer nodig heeft, wij hebben de oplossing. Een nieuwe auto of occasion kopen, financieren, zakelijk of private leasen. Een auto of bedrijfswagen huren. Schadeherstel, onderhoud, bandenwissel, ruitreparatie en zelfs fietslease. Bij Huiskes-Kokkeler bent u aan het juiste adres. Een bedrijfswagen aanschaffen, vervolgens inrichten naar uw behoeften en direct uw gewenste styling erbij bestellen? Dat kan bij ons bedrijfswagencentrum. Verduurzaming van uw wagenpark inclusief laad- en energieoplossingen? Check! Of gaat u voor onze begeerlijke Audi RS modellen? Kom dan langs bij dé officiële Audi RS dealer van Oost-Nederland.


Kortom, u bent van harte welkom!

Huiskes-Kokkeler Autogroep
Goudstraat 65, 7554 NG, Hengelo
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators