5/10/2022

Wil je als bedrijf écht bloeien?

Innomads helpt ondernemers graag groeien!

Daniek Scholte Lubberink en Aron Zomer
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

Wil je als bedrijf écht bloeien?

Innomads helpt ondernemers graag groeien!

J

oost Lansink richtte in 2020 Innomads op: dé gids in Bedrijfsgroei. Een goed gelezen gids; Innomads boekt successen. Ook heeft hij onlangs samen met Cas Busscher nog een onderneming opgezet, namelijk Innovisions. Doel van beide bedrijven is om ondernemers te helpen groeien, door het inzetten van de juiste marketinginstrumenten en gebruik van de juiste kanalen. Aron Zomer (27) en Daniek Scholte Lubberink (22) werken allebei als digital marketeer bij Innomads en geven ons een kijkje in de keuken.

Daniek werkt nu een jaar bij Innomads, naast dat ze haar studie Business Administration volgt. “Ik neem de gehele marketing onder mijn hoede, van social media-campagnes opzetten en invullen tot SEO en SEA. En wat ik superleuk vind is dat ik naar de klant toe mag en daarmee om tafel ga. Ik vind het echt bijzonder hoe mensen zo verschillend over dingen kunnen denken. Ik denk vaak: oh! Zo had ik het zelf nog niet bekeken. Daar leer je van en helpt me in mijn creativiteit,” vertelt ze.

Daniek Scholte Lubberink en Aron Zomer, digital marketeers bij Innomads. | Fotografie: Cas Busscher

Afwisselend, boeiend en leerzaam

“Ja, ons werk is super afwisselend door de diverse klanten. Elke dag is anders. Het nadenken over strategieën voor een ondernemer die voetbalshirts verkoopt is een totaal andere aanpak dan aan het werk voor een ondernemer die badkamers verkoopt. Andere doelgroepen, andere doelen, andere strategieën. Maar allemaal even interessant om aan mee te werken. En het zijn allemaal mensen die iets zijn gaan doen voortkomend uit hun passie; dat is prachtig om te zien”, vult Aron aan.

Gematchte waarden, groter resultaat

“Wat ik tot nu toe voornamelijk heb geleerd is dat ik het beste werk als mijn waarden en interesses overlap hebben met die van de klant, want dan sta ik er helemaal achter en ben ik super gemotiveerd,” legt Aron uit. “Bij Innomads wordt tijdens het kennismakingsgesprek bekeken of de potentiële klant matcht met ons als bedrijf. En Joost houdt daar intern ook rekening mee; hij probeert ons als werknemers aan de juiste klanten te koppelen. Dat levert namelijk de beste resultaten op. Als je iets écht leuk vindt, zet je toch net even dat extra pasje bij.”

Innovisions; een nieuw concept

Foto- en videografie is tegenwoordig ondenkbaar in de wereld van marketing. De nieuwe onderneming, Innovisions, van Joost en Cas, staat nog in de kinderschoenen. Foto’s en video’s inzetten als marketinginstrument voor bedrijven, om nóg beter aan te sluiten op de doelen en beter te kunnen inspelen op de doelgroep. “Innovisions zal ook een positieve rol gaan spelen in de marketing voor de klanten van Innomads. De bedrijven zullen elkaar versterken: win-win!” vertelt Daniek enthousiast.

‘Maak marketing prioriteit’

“Wat we nog regelmatig merken is dat ondernemers het belang en voornamelijk de waarde van een goede website en een sterke marketingstrategie niet compleet inzien”, vertelt Daniek. “En dat is jammer,” zegt Aron, “want hierin investeren is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. Zie marketing dus nooit als kostenpost! Het levert je namelijk uiteindelijk veel meer op dan dat je er in het begin aan kwijt denkt te zijn. En helpen groeien vinden wij ontzettend tof!”

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators