20/2/2024

Geslaagd Kennisevent Ondernemersmagazine in het Brodshoes

Kennisevent Ondernemersmagazine

Ondernemersmagazine
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

Geslaagd Kennisevent Ondernemersmagazine in het Brodshoes

Kennisevent Ondernemersmagazine

O

p dinsdag 13 februari vond in het Brodshoes in Rijssen het vijfde Kennisevent plaats van Ondernemersmagazine. Na eerdere geslaagde events bij Fraans Marie in Albergen, Kottink in Geesteren, ’t Oale Roadhoes in Tubbergen en Heracles Almelo vormde dit keer het Brodshoes in Rijssen het fraaie decor van opnieuw een mooie ondernemersavond.

Fotografie: MADtv

Ruim 60 ondernemers keken en luisterden naar presentator Stefan Kukolja die allereerst gastheer Guido Meinders introduceerde. Daarna overhandigde Stefan de meest recente uitgaven aan de ondernemers die de covers sieren: Wouter Schröder van Schröder Interieurs (Gemeente Tubbergen), Rik Pape van Twenterand werkt, Gerinda Baan van Akor (Rijssen-Holten) en Niels Neeskens van MADtv (Gemeente Dinkelland). Vervolgens liet hij Jouke Zomer uitleggen wat de verdere plannen zijn met Ondernemersmagazine en Jouke bedankte Brian Brokelman, die na zijn werkzaakheden voor Ondernemersmagazine de focus heeft verlegd naar andere werkzaamheden.

Vervolgens leidde Stefan een boeiend tafelgesprek met vier bevlogen ondernemers. Janneke Paalhaar en Ido Sellis van Twentse Bouwboeren vertelden over biobased telen en bouwen. Wouter Schröder van Schröder Interieurs deed uit de doeken hoe de inrichting van de tot ‘ondernemershuis’ Het Klooster verbouwde Pancaratiuskerk in Albergen tot stand kwam. En Henk Jansen van Unitura legde uit wat natuurinclusief bouwen inhoudt. 

Fotografie: MADtv

Na de pauze was het de beurt aan gastspreker Benno Schildkamp, die aan de hand van anekdotes, praktijkervaringen en allerlei tips zijn managementervaring op een uiterst boeiende manier met de ondernemers deelde, onder meer geïllustreerd met zijn model SAS (Stadion Als Spiegel). 

Na nog een tijdje te hebben genetwerkt, verlieten de ondernemers met een tevreden gevoel en met de nieuwste magazines onder de arm het gastvrije Brodshoes.

Wie ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om deel te nemen aan Ondernemers-magazine.nl en/of een of meer van de Ondernemersmagazines kan contact opnemen met Jouke Zomer: jouke@ondernemers-magazine.nl / 06 - 41 23 21 68. Of vul het formulier op de website in:

Lees het Ondernemersmagazine online (ondernemers-magazine.nl) (onderaan de pagina).

Ondernemersmagazine
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Energieopwekking in eigen beheer, hoe doe je dat?

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
19/4/2024

News Outside Voetbaldag bij KOSC in de meivakantie

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
10/4/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators