29/10/2021

Kennissessie Kansrijk Ondernemen

Agrohub Twente

Remon Workel
Remon Workel
Remon Workel
Twente | Nederland

Kennissessie Kansrijk Ondernemen

Agrohub Twente

K

ennissessie voor het buitengebied van Noord-Oost Twente. Op vrijdag 12 november organiseren de 4 Noord-Oost Twente Gemeenten i.s.m. agrariërs de kennissessie Kansrijk Ondernemen.

De kennissessie staat volledig in het teken van de toekomst van de agrarische sector in het buitengebied van Noordoost Twente. De dag bestaat uit een plenair gedeelte en in de middag bieden we verschillende workshops aan (zie hieronder). Ook Agrohub is aanwezig met een workshop.

Vrijdag 12 november begint om 10:00 uur en bezorgd om 16.00 uur. Wil je alleen een dagdeel aanwezig zijn? Dat kun je aangeven in het aanmeldformulier.

De dag wordt begeleid door René Schepers als dagvoorzitter. René Schepers is een begeleider met veel ervaring in de agrarische wereld. Hij begeleidt veel projecten, bijeenkomsten en discussies, waarbij het gaat om het creëren van beweging en verandering.

In de ochtend deelt Cor Pierik visie en kijk op de agrarische sector van de toekomst. Cor is landbouweconoom bij het CBS. Hij is bijna 30 jaar betrokken bij de statistieken over landbouw, natuur en het milieu. Als perswoordvoerder wordt hij vaak geciteerd in de media.

Daarnaast zijn er nog een aantal workshops waarvoor je kunt aanmelden zoals Eiwitrijke gewassen in de praktijk, verbreding Toerisme & Economie, verbreding Natuur incl. regelingen, Kringlooplandbouw, Innovatie agrarisch bedrijf, klimaatveranderingen, Boeren in een veranderende omgeving en Rijk en het landelijk gebied.

Meer info en aanmelden kan op de website

Locatie Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21, 7591 GA Denekamp.

Kansrijkondernemen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
2/6/2023

De wereld verbeteren door duurzaam gebak te eten!

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 mins
|
Datum:
30/5/2023

“Heb vertrouwen in jezelf, dan kom je er wel!”

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 mins
|
Datum:
30/5/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators