29/10/2021

Kleissen Bouwmanagement en Advies

Sociale duurzaamheid als rode draad

Michel Vos
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

Kleissen Bouwmanagement en Advies

Sociale duurzaamheid als rode draad

H

ij is geboren in Daarlerveen en is nu zo’n twintig jaar Tubbergenaar, samen met zijn vrouw en drie kinderen. Toen hij zijn vrouw ruim 25 jaar geleden leerde kennen kwam voor het eerst de naam Kleissen in zijn leven. In 2008 kwam daar nog een Kleissen bij, nl Kleissen Bouwmanagement en Advies uit Hengelo. De naam is puur toeval, maar ook dit was een goede match. Van 2008 tot 2019 was Vos daar werkzaam als Projectmanager, tot dé vraag eind 2018. Franc Kleissen, oprichter van Kleissen Bouwmanagement en Advies, vroeg Michel of hij, samen met zijn collega Koen Schage, zijn bedrijf wilde voortzetten. Zo geschiedde, in mei 2019; opnieuw verbonden met de naam Kleissen.

In Tubbergen is hij te vinden als leider van het voetbalteam van zijn dochter, maar ook tijdens de carnaval met de carnavalsclub de Feestboekers in alle optochten van Tubbergen. Daarnaast is hij namens zijn bedrijf lid van de BGT, sponsort hij volleybalvereniging Dynamo en voetbalclub TVC ’28 en legt hij verbinding met bedrijven in Tubbergen. “Ik vind dat je midden in de lokale maatschappij moet staan en je steentje moet bijdragen. Het sociale aspect is voor mij belangrijk.”

Mensgerichte benadering

Dat geldt zeker ook voor Kleissen Bouwmanagement en Advies. “Met onze zestien collega’s vormen we een hechte club. Ze zijn betrokken, hebben een heldere blik op de materie en kunnen projecten snel en doeltreffend uitvoeren. Sociale duurzaamheid loopt bij ons als een rode draad door alles heen, met de mens altijd in een centrale rol, zowel intern als in de relatie met onze klanten. Wij verbinden mensen aan mensen. Daardoor kunnen we iedereen die bij de projecten betrokken is beter, slimmer en creatiever inzetten. We noemen dit de Humanagement-methode.”

Michel Vos - Kleissen Bouwmanagement en Advies
Michel Vos - Kleissen Bouwmanagement en Advies

HoudbareHuisvesting

De projecten hebben betrekking op bouwmanagement en advies voor alle zaken op het gebied van vastgoed en huisvesting. “HoudbareHuisvesting welteverstaan,” zegt Vos. “Met die benaming willen we onderscheid maken op het gebied van échte duurzaamheid, die drie pijlers heeft. Bij ecologische duurzaamheid horen onder andere milieu, grondstoffen en hernieuwbare energie. Sociale duurzaamheid omvat onder andere ontwerpen in relatie tot gebruik, een aangename woon-, werk- en leefomgeving, interne- en externe veiligheid, domotica, klimaat en comfort. En bij dynamische duurzaamheid spelen zaken als transformeerbaarheid, demontabel bouwen en circulariteit een rol.”

Totale begeleiding

Opdrachtgevers zijn onder andere scholen, gemeenten, bedrijven, zorginstellingen, woningcorporaties en culturele instellingen. “Wij werken volledig onafhankelijk en vormen een verlengstuk van onze opdrachtgevers. Wij begeleiden namens hen alle facetten van het bouwproces, van ontwikkeling tot en met het eindresultaat, of desgewenst delen van dat proces.” Kleissen Bouwmanagement en Advies werkt landelijk, “maar werken in het mooie Twente blijft het leukst,” besluit Vos.

Kleissen Bouwmanagement en Advies
Deldenerstraat 61, 7551 AC, Hengelo
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators