16/7/2022

‘Zorg dat je het met z’n allen doet, dan kom je het verst!’

Kleissen Bouwmanagement

Michiel Vos
Ciska Oude Engberink
Ciska Oude Engberink
Hengelo | Nederland

‘Zorg dat je het met z’n allen doet, dan kom je het verst!’

Kleissen Bouwmanagement

V

an de ontwikkeling van het stadskantoor in Hengelo tot huisvestingsprojecten voor de politie. Kleissen Bouwmanagement en Advies zorgt al ruim 27 jaar voor de begeleiding van bouwprojecten door heel Nederland, bij diverse opdrachtgevers. Begeleiding en advies vanaf het nulpunt tot echt de puntjes op de i. Drie jaar geleden nam Michiel Vos samen met Koen Schage het bedrijf over van Frank Kleissen. “Ik heb geen seconde spijt gehad van deze keuze; het maakt mijn werk nóg mooier”, vertelt Michel.

Gauw na de overname ontstond de coronacrisis, wat voor iedereen een spannende tijd was. “Natuurlijk ook voor ons; we wisten niet wat we moesten verwachten. En zeker niet omdat we net allebei in een nieuwe rol zaten. Maar, omdat wij het al gewend waren om flexibel en op afstand te werken, heeft de crisis niet in ons nadeel gewerkt. Sterker nog: we konden nóg effectiever te werk gaan door vergaderingen ook digitaal te doen. Eerder waren we veel tijd onderweg omdat onze opdrachtgevers verspreid over heel Nederland zijn gevestigd.”

Fotografie: Frank Visschedijk

“Wij realiseren dromen van een ander; zo mooi om te doen!”

Wat het werk zo leuk maakt? “Zowel de taken in het projectmanagement en de diversiteit aan opdrachtgevers als de verantwoordelijkheden die ik nu heb als eigenaar. Het stukje projectmanagement komt voort uit de passie waarmee ik ooit aan dit werk ben begonnen: het realiseren van de dromen van een ander. Dat is zo mooi om te doen”, vertelt Michel enthousiast. “Mensen leggen eigenlijk een hele droom bij ons in handen om ervoor te zorgen dat het gerealiseerd wordt; dat hele proces verzorgen wij. Het gaat dan vaak om projecten waar we zo’n 2 à 3 jaar mee bezig zijn. Als het dan afgerond is, geeft dat zo veel voldoening!”

Iedereen is gelijk

Als eigenaar hebben wij nu de verantwoordelijkheid om goed voor het personeel te zorgen. Dat staat dan ook stipt op één. Iedereen heeft veel aandacht voor elkaar en we runnen dit bedrijf met z’n allen. We proberen een zo open mogelijke bedrijfscultuur te creëren waar iedereen alles tegen elkaar kan zeggen. Er heerst dus zeker geen hiërarchie. We vinden het belangrijk dat de mensen op hun plek zitten en ook zorgen we ervoor dat de voorwaarden in het bedrijf goed zijn. Iedereen is gelijk aan elkaar, heeft eigen verantwoordelijkheden en die dragen en voelen ze ook. Dat maakt dus ook dat iedereen even belangrijk is. Iedereen is gelijk. Het belangrijkste aan het ondernemer zijn is een bedrijf hebben waar je fijn kunt werken. Waar iedereen fijn kan werken. En dat je lol hebt in wat je doet. Zorg daarom dat je het altijd samen doet; dat geeft voor iedereen werkplezier en de mooiste resultaten. Daarmee kom je het verst!”

Kleissen Bouwmanagement
Deldenerstraat 61, 7551 AC, Hengelo
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators