8/4/2022

Koen ter Haar en Niels Hofsté winnaars tweede Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen

Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen

Koen ter Haar en Niels Hofsté
Gemeente Tubbergen
Gemeente Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Koen ter Haar en Niels Hofsté winnaars tweede Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen

Ondernemersprijs Gemeente Tubbergen

D

onderdagavond 7 april vond de tweede Ondernemersprijs gemeente Tubbergen plaats. Bij Café Restaurant Waaijer in Langeveen werden drie prijzen uitgereikt: de Starter van het Jaar, de Publieksprijs en de Ondernemer van het Jaar. De jury onder leiding van Edmond van de Arend had een zware dobber aan het kiezen van de winnaars.

Drie genomineerden streden om de titel Starter van het Jaar: Anna Hansté van Oorclipz, Niels Hofsté van Niels’ Grill & Smoke en Sharon Huzink van Meis models. Niels Hofsté uit Tubbergen ging er met de prijs vandoor en mag zich Starter van het Jaar van de gemeente Tubbergen noemen. De jury bewondert zijn gretigheid en drive: “Niels heeft het barbecueën als ondernemer nieuw leven ingeblazen. Een ondernemer die met passie zijn vak verstaat en waar we nog veel van zullen horen.” Niels nam vol trots de prijs in ontvangst. Hij was zichtbaar blij met de waardering voor zijn passie en harde werk: het creëren van een barbecuebeleving.  

Niels Hofsté pakt ook publieksprijs

Er werd ook een publieksprijs uitgereikt. Op Facebook en LinkedIn kon gestemd worden op alle 8 genomineerden en dat werd massaal gedaan. De winnaar kreeg ruim 600 stemmen. Ook deze prijs ging naar Niels Hofsté van Niels’ Grill & Smoke. Wethouder Hilde Berning overhandigde hem de publieksprijs. De wethouder benadrukte bovendien hoe belangrijk ondernemers voor de gemeente Tubbergen zijn: “Ondernemen vraagt om lef en doorzettingsvermogen. Dit moet je maar kunnen en durven. We zijn daarom ontzettend blij met de ondernemers in onze gemeente. Ze creëren groei, banen en welvaart. Maar zorgen er bovendien voor dat jeugd en talent in de gemeente blijft. Zo stimuleren ze ook de leefbaarheid in onze kernen.”

Koen ter Haar is Ondernemer van het jaar

Vijf bedrijven maakten kans op de titel Ondernemer van het jaar van de gemeente Tubbergen: Mieke Lenferink van Wellnessboerderij de Kroesweffer uit Vasse, Koen ter Haar van Veehandel Ter Haar-Posthouwer & Rundveehandel Frans ter Haar uit Reutum, Dick Nijhuis van TND Duurzaam uit Albergen, Alexander Hoek van Hoek Bouwprojecten uit Tubbergen en Hardrik & Claudia Hindriksen van de Manderveense aardbei uit Manderveen.

Edmond van de Arend, voorzitter van de jury, vertelde de volle zaal hoe moeilijk de jury het heeft gehad met het bepalen van de winnaar. Uit de gouden envelop haalde hij vervolgens de naam van de winnaar: Koen ter Haar. Als prijs ontving de ondernemer een glaskunstwerk, gemaakt door Ellen Kleine Schaars. Het juryrapport zegt over Ter Haar het volgende: “Deze jonge ondernemer heeft een duidelijke visie en strategie. Het verder verbeteren van de organisatie staat voorop. Personeel krijgt hier opleidingen voor aangeboden en ook Koen zelf kiest voor coaching om zichzelf te ontwikkelen. Koen laat zijn ondernemerschap op alle fronten zien en heeft de titel Ondernemer van het Jaar dan ook verdiend.”

Over de Ondernemersprijs Tubbergen

De Ondernemersprijs Tubbergen is een initiatief van de lokale ondernemersverenigingen. Gemeente Tubbergen en een werkgroep van ondernemers pakken samen de organisatie op. Met deze avond wil de gemeente haar waardering naar ondernemers uitspreken. De presentatie van de avond was in handen van Edward Willems.

V.l.n.r.: Wethouder Hilde Berning, Koen ter Haar (Ondernemer van het jaar), Frans ter Haar (vader Koen ter Haar) Niels Hofsté (Starter van het jaar en winnaar publieksprijs) en Edmond van de Arend (voorzitter jury).
Gemeente Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators