5/10/2021

Lammerink Constructiewerken

‘Wij zijn mannen van staal in een flexibel bedrijf’

Michael Raghoebarsing en Martijn Lammerink
H

et is altijd prettig om tijdens een regenbui droog te kunnen tanken bij een tankstation. Dat die luifel weleens vervaardigd kan zijn in Geesteren, weten slechts weinigen. Lammerink Constructiewerken heeft deze specifieke tak van sport zelfs tot specialiteit verheven. Tevens heeft het bedrijf sinds de oprichting in 2004 naam gevestigd op het gebied van constructiewerk bij nieuw- en verbouwprojecten, producten voor de industrie en stijlelementen voor het interieur. “Wij denken in uitdagingen en die gaan we graag aan,” aldus eigenaar Martijn Lammerink.

Een zaterdagbaantje met daarnaast werkzaamheden in de staalbouw. Zo rolde Martijn Lammerink (36) naar eigen zeggen het vak in. De vraag naar constructiewerk nam zo’n vlucht dat hij op 19-jarige leeftijd zijn eigen bedrijf begon. Vanuit louter constructiewerk is het bedrijf in de loop der jaren doorontwikkeld tot een allround metaalbewerkingsbedrijf met een team van achttien medewerkers.

Samen met klanten een totaaloplossing vinden

Vanuit de werkplaats aan De Milt in Geesteren wordt vakmanschap dagelijks ingezet om te voldoen aan uiteenlopende wensen van opdrachtgevers in de utiliteit- en woningbouw. Michael Raghoebarsing (41) is als operationeel manager de ‘vliegende kiep’ bij Lammerink Constructiewerken. “Ervaring, kennis en kunde stellen ons in staat om met klanten mee te denken en samen een passende totaaloplossing te vinden,” vertelt hij. “Dat kan zijn op het gebied van staalconstructies en machineonderdelen tot trappen en balustrades. Sinds twee jaar produceren we tevens luifels voor onder meer tankstations.”

‘Ontwikkeling is onze grootste ambitie’

Met de luifelproductie is de onderneming redelijk uniek. “Het is specifiek maatwerk waar veel bij komt kijken,” legt Martijn Lammerink uit. “Het vakmanschap en de flexibiliteit hebben we ervoor in huis. Wij zijn mannen van staal maar als bedrijf zijn we uiterst flexibel. Dat moet ook wel want met de luifelfabricatie is een korte tijdspanne gemoeid. Aangezien een tankstation zo snel mogelijk (weer) open moet zijn, is de periode tussen opdracht en opening uiterlijk acht weken. Inmiddels mogen we niet alleen meerdere tankstationketens tot onze klantenkring rekenen, maar ook een van de grootste fastfoodketens ter wereld. En we blijven doorgroeien. Ontwikkeling is onze grootste ambitie.”

Michael Raghoebarsing en Martijn Lammerink
Michael Raghoebarsing en Martijn Lammerink.
Lammerink Constructiewerken
De Milt 20, 7678 CA, Geesteren
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Wat Eddie’ laat met vlogs zien hoe het écht gaat in een boerenbedrijf

Door:
Remon Workel
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
18/10/2021

Nieuwe camperplek van Edwin en Desirée Lohuis meteen geliefd bij toeristen

Door:
Remon Workel
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
18/10/2021

Krola Langeveen

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
18/10/2021

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Twenterand bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Jeroen Kunst | leef marketing
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators