29/10/2021

Lenferink paus accountants en adviseurs

Start-ups

Edwin Paus en Ronald Lenferink
Bianca Lucas
Bianca Lucas
Tubbergen | Nederland

Lenferink paus accountants en adviseurs

Start-ups

E

dwin Paus (47) en Ronald Lenferink (48) zijn de accountants en oprichters van Lenferink Paus accountants en adviseurs. Vanuit hun kantoor in de oude bibliotheek in Geesteren bedienen zij sinds 2018 hun klanten: ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en de non-profit sector. Lenferink en Paus zijn er voor de gevestigde ondernemers, maar ook voor starters en particulieren.

Deskundig, persoonlijk en laagdrempelig zijn kenmerken van Lenferink Paus accountants en adviseurs. “Als klein bedrijf weten we wat er bij onze klanten speelt,” zegt Edwin Paus. “We hanteren korte lijnen. Klanten krijgen ons zelf aan de telefoon. Het liefst zitten we zelf bij de klant aan tafel, ‘plat proat’n oaver cijfers’.”

Onderscheid door lage tarieven

Ook in de wereld van accountancy en advisering is het onderscheidend vermogen van essentieel belang. Bij Lenferink Paus accountants en adviseurs zijn dat onder andere kwaliteit, professionaliteit en lage tarieven. “Door zoveel mogelijk te automatiseren drukken wij de kosten,” legt Paus uit. Wij hebben geen uitgebreide organisatiestructuur, directie of secretaresse. Specialisten, zoals een fiscalist of een personeelsadviseur, huren we indien nodig in.”

Edwin Paus en Ronald Lenferink oprichters van Lenferink Paus accountants en adviseurs.
Edwin Paus en Ronald Lenferink oprichters van Lenferink Paus accountants en adviseurs.

Klanten vertrouwen op expertise

Ondanks dat beide eigenaren al ruim twintig jaar in het vak zitten, volgen ze permanente bijscholing. “We begonnen vanaf het nulpunt met z’n tweeën en inmiddels zijn we met z’n vieren,” vertelt Ronald Lenferink. “Klanten vertrouwen op onze expertise, zijn tevreden en zeggen het voort. Elke week heten we nieuwe klanten welkom. Soms komt er nog een hele schoenendoosadministratie voorbij. Ook deze mensen kunnen bij ons terecht. Wij zijn er voor iedereen.”

"Platproat'n oaver cijfers doen we het liefst bij de klant aan tafel"

Lenferink Paus accountants en adviseurs
Vriezenveenseweg 8a, 7678 VC, Geesteren
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bouwbedrijf Webbink: “Bouwen is een feestje”

Door:
Bert Kroondijk
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
4/7/2022

Hoe maak je een hybride (thuis)werkplan?

Door:
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
4/7/2022

Samen Tot De Nek In De Drek

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
4/7/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators