23/4/2024

Leuke en unieke bedrijfsuitjes voor een enerverende dag

Wavevents

Leuke en unieke bedrijfsuitjes voor een enerverende dag

Wavevents

E

en bedrijfsuitje houden is voor sommige bedrijven het hoogtepunt van het jaar, terwijl anderen het toch een beetje een gedoe vinden om weer wat te vinden wat nog niet eerder is gedaan. Want het is nou eenmaal wel een hoogtepunt van het jaar voor het bedrijf om er met z'n allen even echt uit te zijn. Een goed teamuitje houdt de sfeer bij het bedrijf er goed in en is dus wel belangrijk. In deze blog staan drie ideeën voor een teamuitje dat bijna gegarandeerd nog niet eerder is gedaan!


Capoeira aan zee

Het eerste uitje voor het bedrijf is een Capoeira workshop. Het is niet een term die vaak voorkomt, en dus in ieder geval een erg bijzonder uitje. Het beste is dit om aan het strand te doen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje hoek van holland. Capoeira is een sport die tegelijkertijd ook een soort dans is, en origineel wordt uitgeoefend in Brazilië. Tijdens de workshop zijn er twee of meer professionals die uitleggen hoe de soort dansende vechtsport in elkaar zit. Je leert als bedrijf een stukje geschiedenis, maar mag het uiteraard ook zelf uitproberen. Aan het eind van de lessen is het tijd voor de strijd. Hiervoor gaan alle deelnemers in een cirkel staan, en mogen elkaar uitdagen om de strijddans uit te voeren. Het kan een beetje uit mensen hun comfortzone zijn, maar dat kan alleen maar goed zijn.

Wie Is De Mol? of Wie Is De Rat?

Een ander idee voor een bedrijfsuitje is om het spel Wie Is De Mol? Of een andere benaming: Wie Is De Rat? te spelen. Voor dit spel is het belangrijk dat het bedrijf en haar werknemers het leuk vinden om een goede uitdaging aan te gaan als het aankomt op een spel. Het concept is een beetje hetzelfde als het gelijknamige programma. Er worden allerlei spellen gespeeld om geld te verdienen, van tevoren is er echter een mol aangewezen en die zorgt ervoor dat het (denkbeeldige) geld uit de pot wordt gehaald. Uiteindelijk vallen er mensen af en moeten ze uitzoeken wie de hoofdverdachte is voor de mol of rat. Het leuke aan dit spel is, dat het overal is te spelen, dus in elke stad of omgeving.

Levend tafelvoetballen

Voor de fanatiekelingen onder de werknemers is het spel levend tafelvoetbal een heel leuk idee voor een bedrijfsuitje. Hierbij ga je in een grote versie van een opblaasbare tafelvoetbal met twee teams en zit je vast aan de hendels. Vervolgens moet je gaan proberen te scoren met de voetbal, maar dit is nog niet zo makkelijk. Een gegarandeerd succes om te lachen en bewegen!

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators