10/4/2024

News Outside Voetbaldag bij KOSC in de meivakantie

News Outside

Brian Brokelman

News Outside Voetbaldag bij KOSC in de meivakantie

News Outside

O

p vrijdag 10 mei 2024, in de meivakantie (dag na Hemelvaartsdag), organiseert voetbalschool PB Soccer uit Almelo in samenwerking met uitgeverij en reclamebureau News Outside uit Tubbergen de eerste editie van de Voetbaldag bij KOSC in Ootmarsum, voor jongens en meisjes in en om de gemeente Dinkelland tussen 6 en 14 jaar. "In en om de gemeente Tubbergen was er in de herfstvakantie geen activiteit qua voetbal. Dat vond ik jammer want je ziet kinderen niet meer zo vaak buiten als vroeger. In samenwerking met Patrick Bakhuis van PB Soccer uit Almelo hebben we in oktober 2022 de eerste editie van de News Outside Voetbaldag georganiseerd bij TVC ’28 in Tubbergen. Het eerste jaar hadden we bijna 60 deelnemers en bij de tweede editie als zelfs bijna 100. Kortom het concept slaat aan en dit willen we graag uitbreiden naar de gemeente Dinkelland. Zelf heb ik met TVC 1 lange tijd gevoetbald tegen KOSC 1 met o.a. Rutger Vrielink, Ruben Baanstra, Harm Bossink etc... (allemaal nu onmisbare vrijwilligers bij KOSC) en deze contacten hebben er toe geleid dat we in de meivakantie ook zo’n Voetbaldag bij KOSC mogen optuigen!", aldus een enthousiaste Brian Brokelman, eigenaar News Outside uit Tubbergen. "De prachtige accommodatie van KOSC is ook uitermate geschikt voor deze Voetbaldag. Er ligt een goed kunstgrasveld en een prachtige kantine", zegt Patrick Bakhuis, eigenaar voetbalschool PB Soccer die dit soort voetbaldagen vaker houdt in de schoolvakanties.

Gekwalificeerde trainers en dagindeling

De News Outside Voetbaldag bij KOSC vindt plaats onder begeleiding van gekwalificeerde trainers uit de regio met ervaring bij de FC Twente/Heracles Academie. De deelnemers krijgen een gratis voetbalshirt. Deelnemers komen rond 9.00 uur aan bij KOSC en in de kantine krijgen ze uitleg over de Voetbaldag. Dan start hun avontuur als echte (prof)spelers die gaan genieten van een Champions League-sfeer. De jongens en meisjes, voor wie de Voetbaldag een hele beleving zal zijn, starten met ondertekening, de voetbalshirts hangen klaar in de kleedkamer voor ze en ze gaan door een rookgordijn en Champions League hymne het hoofdveld op. Er worden innoverende trainingsoefeningen gedaan met kleine prijzen en vervolgens is het tijd voor een gezamenlijke lunch. ’s Middags is er een toernooivorm en de winnaars mogen met een grote Champions League op de foto. Er gaat niemand met lege handen naar huis want na die tijd krijgt iedereen een goodie bag mee naar huis met daarin een bidon, het profcontract en ook een groepsfoto op A4 formaat die ’s ochtends gelijk gemaakt wordt.

Deelname in en om de gemeente Dinkelland

Het evenement is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor kinderen uit Ootmarsum maar ook voor spelers uit Rossum, Weerselo, Tilligte, Lattrop, Saasveld, etc…En zelfs buiten de gemeente Dinkelland zijn kinderen welkom, zoals Ootmarsum, Weerselo, Denekamp, Almelo, Vriezenveen, enzovoorts. Plezier en samenspelen voert de boventoon en iedereen wordt er beter van en het leukste is dat ze een gave News Outside Voetbaldag beleven die ze zich nog lang zullen herinneren!

Gratis voetbalshirt / sponsoring / aftermovie

Bedrijven hebben de mogelijkheid om voor een marginaal bedrag per deelnemer hun bedrijfslogo op het voetbalshirt te krijgen. De kinderen blijven het hele jaar in dit voetbalshirt trainen aangezien je vaak ziet dat ze er een lange mouw thermoshirt onder doen. Daarnaast wordt er ook een gave aftermovie gemaakt van deze News Outside Voetbaldag bij KOSC waarbij we ook de sponsoren op de voetbalshirts weer terug laten komen. Ook komen de sponsoren op 2 grote spandoeken in spanframes. Deze worden gebruikt als achtergrond bij het tekenen van het profcontract zoals betaald voetbalorganisaties dat ook doen. De kinderen vinden het allemaal geweldig om mee te maken!

Stichting Leergeld Dinkelland

In de gemeente Dinkelland, waar de kinderen van armoedegezinnen die bekend zijn bij de Stichting Leergeld Dinkelland, kunnen deze gratis aan de voetbaldag deelnemen. Deze kinderen kunnen er namelijk niets aan doen dat ouders deze dag niet kunnen betalen. Zodoende komen deze kinderen niet ‘buitenspel’ te staan!


10% korting i.v.m. 10-jarig bestaan PB Soccer uit Almelo

Deze editie kun je ook nog eens extra 10% korting krijgen vanwege het 10-jarig bestaan van PB Soccer uit Almelo. Via onderstaande link van dit artikel kun je bij het inschrijven de kortingscode pbsoccer10 meegeven waardoor je geen € 35 betaald, maar slechts € 31,50! Dus geef je allemaal snel op voor deze prachtige News Outside Voetbaldag en beleef een onvergetelijke dag als (prof)voetballer)!

Aftermovie News Outside Voetbaldag oktober 2023

Promotiefilm News Outside Voetbaldag bij KOSC op 10 mei 2024

Inschrijven kan al via de website van PB Soccer:

https://www.pbsoccer.nl/inschrijven/voetbaldag-meivakantie/ 

News Outside
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators