23/5/2022

Tubbergse topslager is absolute barbecuespecialist

Niels Slagerij

Niels Hofste
Arjen  Maat
Arjen Maat
Vroomshoop | Nederland

Tubbergse topslager is absolute barbecuespecialist

Niels Slagerij

A

an de sfeervolle Grotestraat in Tubbergen bevindt zich de moderne slagerij van Tubbergenaar Niels Hofste. Onder de noemer Niels’ Slagerij toont Hofste zich sinds begin dit jaar een meer dan waardige opvolger van Slagerij Wim. Als Niels’ Grill & Smoke vestigde hij zijn naam al twee jaar eerder in de regio. Niet voor niets won hij in april de Startersprijs én de Publieksprijs bij de tweede editie van de Ondernemersprijs Tubbergen.

Niels Hofste


Het is dus niet zo vreemd dat we slager Niels Hofste in opperbeste stemming aantreffen in zijn eigen slagerij in het centrum van zijn Tubbergen. “Zo’n prijs is wel even een mooie opsteker,” erkent Niels. “Supergaaf dat al dat harde werken van ons team wordt beloond. Wij kunnen niet meer dan ons best doen, want anderen moeten je aandragen voor de Ondernemersprijs. Wie de Startersprijs wint, dat bepaalt een onafhankelijke jury. En de Publieksprijs spreekt voor zich. Daar zijn we misschien nog wel het meest trots op.”


Beleven

Niels Hofste haalde zijn slagersdiploma in Zwolle en leerde daarna het vak in de praktijk. “Het begon eigenlijk allemaal met de barbecue bij mijn pa en ma in de achtertuin,” vertelt Niels. “Van daaruit ben ik begonnen met mijn bedrijf Niels’ Grill & Smoke. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen en organiseren van barbecuecatering en workshops op locatie. Dat loopt enorm goed. Het is mijn passie om mensen te laten beleven dat barbecueën een unieke eetbeleving kan zijn.”


Gas geven

Dat het bedrijf groeit vindt Niels hartstikke mooi, maar uiteindelijk is het hem daar niet eens om te doen. “Mijn vak is gewoon prachtig en ik werk met een geweldig team,” aldus Niels. “Natuurlijk twijfelde ik eerst of ik de stap wel moest wagen. Maar als je ergens in gelooft, dan moet je je gevoel volgen en niet twijfelen. Uiteraard moet je goed luisteren naar goede adviezen en de juiste mensen om je heen verzamelen. Als je het écht wilt? Dan moet je gewoon gas geven en ervoor gaan.”


Stapje extra

Net als elke slager wordt ook Niels blij van een mooi stukje vlees, maar zijn bedrijf is zoveel meer dan een slagerij. “Onze ambachtelijke producten worden altijd vers bereid en we hebben onze eigen worstenmakerij,” schetst Niels. “Wij staan bovendien altijd voor onze klanten klaar en doen steevast een stapje extra als dat nodig is. We kregen vanochtend nog een aanvraag voor een barbecue voor vijftig man voor morgenmiddag. Die mensen willen we niet teleurstellen, dus dat gaan we gewoon regelen. Gas erop!”

Niels Slagerij
Grotestraat 56, 7651 CK, Tubbergen
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Binnenkort is het zover: de Herfsttintentocht Vasse 2023

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
20/9/2023

“Met onze samenwerking bereiken we meer voor onze klanten”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Marthijn Brink
4 mins
|
Datum:
18/9/2023

Anko Postma benoemd als burgemeester van gemeente Tubbergen

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
15/9/2023

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators