12/7/2022

Ondernemers, gemeente en provincie werken samen aan de beleving van Denekamp

Centrumarrangement voor Denekamp

Persbericht
Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Ondernemers, gemeente en provincie werken samen aan de beleving van Denekamp

Centrumarrangement voor Denekamp

O

ndernemers gaan samen met de gemeente Dinkelland en de provincie Overijssel werken aan een toekomstbestendig, vitaal en bruisend centrum van Denekamp. Op maandagmiddag 11 juli werd hiertoe het centrumarrangement Dinkelland gepresenteerd onder toeziend oog van wethouder Benno Brand en gedeputeerde Monique van Haaf. Met een symbolische overhandiging van een ‘sleutel naar de toekomst’ – met daarop de handtekeningen van ondernemers, gemeente en provincie - gaven de aanwezigen aan, dat zij het arrangement ondersteunen. Om de meerwaarde van het centrum in stand te houden is een goede en structurele inzet belangrijk. Door centrumaanjager Nicole ten Voorde zijn hier samen met de ondernemers al de nodige stappen in gezet. De komende periode wordt hier verder aan gewerkt.

Gezamenlijke visie en meerjarenplan voor het centrum

Met het centrumarrangement, waaraan een subsidie van euro 50.000, - is gekoppeld, ondersteunen de provincie Overijssel en de gemeente Dinkelland de ontwikkelingen in het dorp. Met deze financiering werken de centrumondernemers aan een gezamenlijke visie en een meerjarenplan. Ook ontwikkelen de ondernemers nieuwe centrumactiviteiten. Gedeputeerde Wonen, Ruimte en Retail Monique van Haaf: “Centra zijn van groot belang voor de leefbaarheid in steden en dorpen. Daarom ondersteunen wij goede, gezamenlijke initiatieven met een financiële bijdrage. Zo krijgt het centrum van Denekamp een impuls en zorgen we er met elkaar voor, dat het centrum ook toekomstbestendig blijft”.

Aanjager

Nicole ten Voorde is, in opdracht van de ondernemers, de centrumaanjager. Door mensen, middelen en motivatie bij elkaar te brengen, kunnen initiatieven worden ontwikkeld die zowel zakelijk als maatschappelijk meerwaarde hebben. Nicole ten Voorde: “Ik heb alle ondernemers gesproken. Er is veel enthousiasme bij hen. Ze zijn bereid om er tijd en energie in te steken”. De gemeente Dinkelland vindt het ook belangrijk dat er een toekomstbestendig centrum blijft. Wethouder Benno Brand: “Om dit te realiseren, is het zinvol om een centrumaanjager te hebben. Het is dan ook goed dat Nicole, mede door een financiële bijdrage van de gemeente, aan de slag kon”.

Persbericht Noaberkracht
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators