23/5/2022

We verbinden nu ook in de Gemeente Dinkelland

Ondernemersmagazine Dinkelland

Brian Brokelman, Anno Oude Engberink en Jouke Zomer
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

We verbinden nu ook in de Gemeente Dinkelland

Ondernemersmagazine Dinkelland

H

et is een feit: de eerste editie van Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland! Omdat de versie Twenterand zich al een aantal jaren bewezen heeft en de animo voor de versie Gemeente Tubbergen alleen maar is toegenomen, besloten we een half jaar geleden om ook de ondernemers in Tubbergens Naoberkracht-gemeente Dinkelland het concept van Ondernemersmagazine voor te leggen. Een goede beslissing, want met een eerste editie van 64 pagina’s maken we een prachtige start. Daarbij geven we veel credits aan ondernemer Joost Lansink van het Agelose bedrijf Innomads, die met zijn netwerk en als verbinder heel wat deuren heeft geopend.

Magazines van de gemeentes Twenterand, Tubbergen en Dinkelland

Inderdaad, lokale verbinding, een belangrijk aspect. Naast het feit dat ondernemers zichzelf en elkaar inspireren met het delen van kennis en informatie én waarbij ze een kijkje geven achter de gevels van hun mooie bedrijven. Zo gingen we op bezoek bij Commanderie Ootmarsum, om te praten met de eigenaren van Othmar, Dirk Heupink en Bart Nijhuis, en met het bouwteam dat het nieuwe gebouw van Othmar, met Othmar Herberg en Othmar Bierspa, in korte tijd en met een verbluffend resultaat heeft gebouwd. Daarnaast veel andere verhalen met ondernemers die de gemeente Dinkelland glans geven.

Deze eerste uitgave heeft ook een katern met het thema Mobiliteit waarin ondernemers die actief zijn op dit vakgebied hun bedrijf presenteren. Zoals Marco Golbach, directeur van Huiskes-Kokkeler. Dat is weliswaar geen bedrijf uit de gemeente Dinkelland, maar voor dit magazine ging hij op bezoek bij een goede klant uit Ootmarsum, Lammerink Installatiegroep. Ook komt aan het woord lector Smart Cities aan Hogeschool Saxion, Mettina Veenstra, die haar licht laat schijnen over boeiende, hedendaagse aspecten van mobiliteit en in het bijzonder over de nieuwe app Netmobiel.

Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland maakt vanzelfsprekend deel uit van ons overkoepelende portal ondernemersmagazine.nl. Dat heeft ook een groei doorgemaakt, zoals met de vacaturebank, meer kennisartikelen, podcasts, een toegenomen aantal Partners en handige downloads. De opwaartse lijn zit er ook goed in bij de socials LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram waarvoor de aandacht fors is toegenomen. De combinatie van online en offline is sterk en dat krijgt waardering. Ofwel: het concept slaat aan.

Een vleugje humor mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daarvoor tekent cabaretier Thijs Kemperink met zijn column. Een andere column is van de hand van bedrijfsconsulent Femke Heithuis. Ook aan het goede doel wordt in dit magazineaandacht besteed. Daarvoor ging de redactie op bezoek bij Het Glazen Huis Ootmarsum.

In oktober verschijnt de volgende editie van Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland. Het thema is dan Techniek & ICT. Volg ons in de aanloop daarnaartoe op onze socials.

Ondernemersmagazine Dinkelland
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators