24/5/2022

Ont-moeten Bij Rita: mensen helpen tot rust te komen

Ont-moeten bij Rita

Rita Punt
Anno Oude Engberink
Anno Oude Engberink
Enschede | Nederland

Ont-moeten Bij Rita: mensen helpen tot rust te komen

Ont-moeten bij Rita

I

n deze tijden van veel veranderingen merk ik dat er steeds meer behoefte is aan innerlijke rust, balans en loslaten van oude patronen,” zegt Rita Punt van het onlangsgestarte Ont-moeten bij Rita.

Rita Punt


Waarom Ont-moeten? “Omdat we al zó veel MOETEN van onszelf, maar ook van onze omgeving, moeten we juist leren ONT-MOETEN.” Ze put hierbij uit eigen ervaring.


Zelfontwikkeling

“Na jaren voluit door te zijn gegaan, kreeg ik een behoorlijke burn-out. Ik moest meer doen aan mijn innerlijke rust. Ik ben daarom begonnen met het volgen van cursussen en opleidingen, onder andere Reiki, Cranio sacraal, Holistisch therapeut, NLP en Sensi Therapie. Hierdoor kreeg mijn leven meer verdieping en de zelfontwikkeling voelde als een cadeau.


Hardleers

“Mijn missie was toen ook om een centrum op te zetten waarin mensen tot rust konden komen. Ik vond een prachtige locatie in de natuur. Ik begon met een therapieruimte, evenementen, horeca en wat andere activiteiten. Maar voordat ik het in de gaten had, was ik weer zeven dagen aan het werk. Vooral de horeca en de evenementen liepen storm, waardoor mijn passies, de therapie-ruimte en Heidagen, op de achtergrond verdwenen. Opnieuw ging ik over al mijn grenzen.”


Terug naar de missie

“Ik stopte als ondernemer en ging de zorg in. Maar ik kreeg allerlei klachten, waardoor ik veel thuis zat. In deze periode kwam ik weer meer bij mijn gevoel en kreeg innerlijke rust. Ik wist wat ik wilde: terug naar mijn missie.” Wat Rita in 2012 wilde, gaat ze nu dus doen. “In mijn therapieruimte mag ik mensen helpen om tot rust te komen, te ontspannen en vooral te genieten van een uurtje ONT-MOETEN. Dit doe ik intuïtief door een combi van voetreflexologie, Ayurveda , eventueel holistic pulsing en reiki.

Ontmoeten bij Rita
06 - 54 34 75 20
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators