13/2/2024

“Grafisch gezien bied ik alles aan, het hele pakket”

Ontwerpstudio Noah

Noah Noppert

“Grafisch gezien bied ik alles aan, het hele pakket”

Ontwerpstudio Noah

M

et een passie voor grafisch ontwerp is Noah Noppert in begin 2021 begonnen met haar eigen ontwerpstudio: Ontwerpstudio Noah. Haar kracht? Het aanbieden van het complete plaatje aan zowel particulieren als bedrijven.

Zolang Noah het zich kan herinneren, is zij al bezig met creatieve uitingen. “Als klein meisje begon ik met het maken van verjaardagskaarten. Grafisch ontwerp heeft me in die zin altijd aangesproken.” Jong geleerd, oud gedaan. De creativiteit is blijven hangen. “Ik begon met opdrachten voor mijn vriendengroep. Dat postte ik op Facebook. Een enge maar leuke stap. Zo kreeg ik meer aanvragen en naamsbekendheid. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en sindsdien ben ik mijn diensten gaan uitbreiden.”

Het complete plaatje

“Eigenlijk bied ik alles aan, van logo’s, huisstijlen en flyers tot bedrijfskleding, vlaggen en reclameborden. Het hele pakket dus.” Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Ontwerpstudio Noah aankloppen. “Mijn klanten bevinden zich in alle sectoren. Die diversiteit en afwisseling zorgen ervoor dat je steeds voor een nieuwe uitdaging komt te staan.”

“Diversiteit en afwisseling zorgen steeds voor nieuwe uitdagingen”

De klant is koning

Zolang de klant tevreden is, is Noah dat ook. “De communicatie verloopt zoals zij dat willen. Of dat nou via e-mail, telefoon of Whatsapp is.” Een van de belangrijkste dingen tijdens een project is een vertrouwd gevoel. “Ik begin vaak met een kennismaking. Tijdens het gehele proces sta ik veel in contact met mijn klant. Het persoonlijke aspect staat heel hoog. Korte lijntjes en laagdrempeligheid. Ik vind het fijn om dat persoonlijke contact te onderhouden.”

Op zoek naar een grafisch ontwerper die jou van A tot Z helpt? Dan ben je bij Noah aan het juiste adres.

Ontwerpstudio Noah
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Heracles Almelo en Ondernemersmagazine versterken elkaar

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Redactie
3 min
|
Datum:
20/2/2024

Randrock Vriezenveen viert 20-jarig bestaan met knallend lustrumfeest!

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
20/2/2024

Grolsch: ‘Durf samen meer te doen en te ontdekken!’

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
4 min
|
Datum:
20/2/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators