23/5/2022

Unieke beveiligingsclips voor hoortoestellen

Oorclipz

Anna Hansté
Arjen  Maat
Arjen Maat
Vroomshoop | Nederland

Unieke beveiligingsclips voor hoortoestellen

Oorclipz

A

ls moeder van vier slechthorende kinderen weet Anna Hansté als geen ander tegen welke praktische problemen je dan kunt aanlopen. Want jonge kinderen met hoortoestellen trekken die vaak uit hun oren. Om te voorkomen dat je zo’n duur apparaat kwijtraakt, bedacht de Tubbergse de Oorclipz. Handig, stoer om te dragen én helemaal aanpasbaar naar je eigen smaak.

Anna Hansté


“De beveiligingsclips die op de markt waren, die waren echt foeilelijk,” legt Anna uit. “Dus ik besloot zelf mooiere te maken. Ik kreeg daar zóveel positieve reacties op, van kinderen, ouders én professionals uit de audiologie. Zij vonden dat ik hier wat mee moest doen. Ik zou hiermee zoveel ouders en kinderen blij maken. Na veel voorbereiding besloot ik met Oorclipz mijn eigen lijn uit te brengen.”


Vol trots

Via de webshop kunnen klanten de Oorclipz bestellen. Ze bestaan uit verschillende kleuren koordjes met clip. En op die clip klik je een magneetbutton. De buttons ontwerpt Anna zelf. “Die combinatie is uniek,” vertelt Anna. Ze ziet dan ook volop kansen om het concept ook in de winkel en over de grenzen uit te rollen. “Kinderen lopen nu vol trots met hun hoortoestel rond. Uiteindelijk wil ik bij elke audicien een display op de balie met mijn producten.”
Oorclipz

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Met veel kennis en plezier ontlast Brosis IT-klanten op digitaal gebied

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
4 min
|
Datum:
9/8/2022

“Waarom zouden we ooit een ander merk gaan rijden dan Audi?”

Door:
Anno Oude Engberink
|
Fotografie:
Frank Visschedijk
6 min
|
Datum:
8/8/2022

Jelle Bijenhof last en monteert alles van staal, op maat

Door:
Ciska Oude Engberink
|
Fotografie:
Petra Holland
4 min
|
Datum:
8/8/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators