24/9/2022

Woon2022 op 7 en 8 oktober

Persbericht Noaberkracht

Woon2022 op 7 en 8 oktober

Persbericht Noaberkracht

E

en huis kopen of bouwen is geen dagelijkse bezigheid. Je moet met veel dingen rekening houden. Zo komt het voor dat mensen een droomhuis in gedachten hebben, maar er dan achter komen dat het financieel niet haalbaar is. En wat dacht je van het inrichten van je tuin? Om teleurstellingen te voorkomen, is het beter om je vooraf goed te laten informeren. Dat kan heel gemakkelijk tijdens WOON2022 op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober in het gemeentehuis in Dinkelland.

Een primeur

Op WOON2022 worden nieuwe bouwplannen in drie groepen gepresenteerd, namelijk vastgestelde plannen in Albergen, Manderveen en Geesteren. Conceptplannen in Denekamp, Ootmarsum, Harbrinkhoek, Fleringen en Manderveen. En tot slot plangebieden in ontwikkeling in Reutum, Weerselo en Rossum. Gezien de huidige woningkrapte is dat zeker een wens in onze gemeenten. Er worden plannen gepresenteerd die nog niet eerder zijn gepresenteerd, een echte primeur tijdens de woonbeurs.

Wil je een huis huren in plaats van kopen? Mijande Wonen is aanwezig om informatie te geven over huurwoningen. Ook Mijande Wonen heeft een primeur tijdens de woonbeurs, er worden namelijk nieuwe huurwoningen ontwikkeld in Weerselo én Ootmarsum. Kortom, genoeg te zien.

Standhouders

Aannemers, (interieur)architecten, hoveniers, financiers, notarissen, makelaar, bouwkundige bureaus, het energieloket, ledverlichtingspecialisten, woninginrichtingszaken, gemeenten Dinkelland en Tubbergen: op WOON2022 staan allerlei vakmensen uit de bouwwereld die hun kennis graag met je delen. WOON2022 is bedoeld voor iedereen die wil bouwen, verbouwen en huren. Of je nu jong of iets minder jong bent, informatie en inspiratie is voor alle leeftijden.

Meer informatie

De woonbeurs vindt vrijdag 7 oktober plaats van 17.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 8 oktober kun je er van 10.00 uur tot 15.00 uur terecht. Meer informatie over WOON2022 vind je op de website www.woonbeursdinkellandtubbergen.nl. Op onze facebookpagina en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Vragen beantwoorden we per e-mail WOON@noaberkracht.nl.

De woonbeurs wordt dit jaar georganiseerd door Aannemersbedrijf Warmes, Bouwbedrijf Scholte op Reimer Vasse, Deterink Financieel Advies en de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.

Noaberkracht
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Europese markt voor tweedehands fietsen is gigantisch

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
6 min
|
Datum:
30/11/2022

Privatisering Openluchtmuseum Ootmarsum een feit

Door:
Redactie
|
Fotografie:
onbekend
2 min
|
Datum:
30/11/2022

Stage lopen / afstuderen bij Ondernemers-magazine.nl en Monolith opportunity creators?

Door:
Jouke Zomer
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
28/11/2022

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators