24/1/2024

Prestatieafspraken Woningstichting Tubbergen

Noaberkracht

Redactie Tubbergen
Redactie Tubbergen
Tubbergen | Nederland

Prestatieafspraken Woningstichting Tubbergen

Noaberkracht

D

e gemeente Tubbergen, Woningstichting Tubbergen en de Huurdersvereniging slaan handen ineen om het wonen in de gemeente nog beter te maken. Onlangs zijn er afspraken gemaakt over de uitvoering van het gemeentelijke woonbeleid, met als doel een nog betere sociale huursector in de gemeente. Vandaag is officieel de handtekening gezet. 

De gemeente Tubbergen en Woningstichting Tubbergen hebben al jaren een waardevolle samenwerking opgebouwd op verschillende niveaus. In 2021 zijn gezamenlijke doelen vastgesteld in een overeenkomst voor de komende jaren tot 2025. Elke twee jaar worden er specifieke stappen ondernomen om deze doelen te realiseren en het plan voor 2024-2025 is nu volledig uitgewerkt. De focus van deze samenwerking ligt op het gebied van de sociale huisvesting. 

Afspraken

De afspraken streven naar een zo goed mogelijke sociale huisvesting, zodat bijvoorbeeld de sociale doelgroep toegang krijgt tot geschikte woningen. Het doel is om huurders zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen en tegelijkertijd te zorgen voor een prettige en duurzame kwaliteit van wonen en woonomgeving. Verder wordt er gezamenlijk gewerkt aan het bouwen van meer dan honderd nieuwe sociale huurwoningen. 

“Deze gezamenlijke aanpak toont aan dat de gemeente Tubbergen, in samenwerking met Woningstichting Tubbergen, positieve veranderingen realiseert in de woonomstandigheden van de gemeente Tubbergen”, aldus wethouder Ursula Bekhuis-Groothuis. 

Noaberkracht
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators