22/8/2022

Preview theaterseizoen 22-23 Theater Turf | Maandag 29 augustus

Theater Turf

Jouke Zomer
Jouke Zomer
Vriezenveen | Nederland

Preview theaterseizoen 22-23 Theater Turf | Maandag 29 augustus

Theater Turf

M

aandagavond 29 augustus 2022 organiseert Theater Turf in samenwerking met Het Punt Vroomshoop een gratis preview avond in de theaterzaal van Het Punt. Tijdens deze avond is er voor theaterliefhebbers mogelijk om een voorproefje te krijgen van het nieuwe theaterseizoen dat bij beide theaters in de verkoop is gegaan. Een aantal artiesten geven een voorproefje om u te overtuigen. Marina Arbouw van Theater Turf en Harry ten Brinke van Het Punt hebben er zin aan.

Let op: U moet u zelf wel even aanmelden. Uw reservering is pas definitief als u hiervan een bevestiging heeft ontvangen per e-mail. Deze ontvangt u deze week.

Samenwerken

Het is de tweede keer dat beide theaters uit Twenterand handen ineen slaan en gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen presenteren. “Wij hebben een aantal leuke voorproefjes voor het publiek geregeld.” zegt Marina Arbouw van Theater Turf enthousiast. “Naast dat er een aantal artiesten live een voorproefje komen geven hebben wij van Roon Staal een geweldige video ontvangen die wij zullen afspelen. Dat mag ik alvast verklappen.”

Exclusief

“Een exclusief voorproefje”, vertelt Harry ten Brinke, voorzitter van de programmaraad van Het Punt. “We zijn erg blij dat de preview avond weer in normale vorm plaatsvindt en dat we het publiek mogen trakteren op al het moois dat volgend theaterseizoen in Twenterand te zien is.” Ten Brinke vervolgt: “Om ervoor te zorgen dat er voor elk wat wils is, heeft Het Punt dit jaar nóg breder geprogrammeerd. Van The Eagles Legacy (bekend van SBS6) tot aan de eigenzinnige cabaretier Stefano Keizers die momenteel hard aan de weg aan het timmeren is om landelijk door te breken.”

De avond begint om 19.30 uur. Tijdens deze avond geeft een aantal artiesten dat in theaterseizoen 2022-2023 naar Twenterand komt een voorproefje van de desbetreffende voorstelling. De avond is gratis te bezoeken en u ontvangt eveneens vooraf een kop koffie in ons sfeervolle Grand Café. U dient zich echter wel aan te melden via het onderstaande formulier. Uw reservering is pas definitief als u een bevestiging van ons heeft ontvangen. Neem deze bevestiging mee op 29 augustus.

Programma + afterparty

Het programma van de preview avond ziet er als volgt uit:

18.45 uur            Inloop voor gratis kop koffie in het Grand Café

19.15 uur            Theaterzaal open

19.30 uur            Start preview avond

21.00 uur            Verwacht einde en naborrel in het Grand Café

De artiesten die deze avond optreden, houden we nog even geheim. Na afloop van de preview is er een meet & greet met de artiesten in het Grand Café.

Aanmelden

Let op: U moet u zelf wel even aanmelden. Uw reservering is pas definitief als u hiervan een bevestiging heeft ontvangen per e-mail. Deze ontvangt u deze week.

http://www.welkombijhetpunt.nl/preview-theaterseizoen-22-23/

Theater Turf
Ga naar de website
Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators