26/4/2024

Randrock 2024: nieuw podium, mooie line-up en vermaak in Vriezenveen

Randrock

Randrock 2024: nieuw podium, mooie line-up en vermaak in Vriezenveen

Randrock

R

euring in Vriezenveen: Randrock staat voor de deur. Van 13.00 uur ’s middags tot 1.00 uur ’s nachts kan het publiek genieten van de beste optredens, veel bekende artiesten en bands, goeie dj’s en lekker eten en drinken. Op de mainstage treden o.a. Stones Sessions op, gevolgd door optredens van Mell VF, Flemming en Vandenberg. Bij Randrock Junior kunnen de kleintjes meedoen met Fien & Teun, bekend van de boerderijavonturen op tv. Randrock sluit af met een show van Mother Mercury, Europa's meest authentieke Queen coverband enerzijds en The Partysquad en Jody Bernal op Dance anderzijds.

Nieuw: Bourbon Street

Met trots introduceert Randrock een gloednieuw derde podium in Bourbon Street: Mardi Gras en Vriezenveens-Amerikaans carnaval, compleet met gezellige foodtrucks en passende muziek. De historische straat van Vriezenveen, het Westeinde, wordt omgetoverd tot een bruisende Bourbon Street. Veel gezelligheid, vlaggetjes, kleurrijke lichtjes en natuurlijk liveoptredens van topartiesten als Marco Mendoza, Glock’45 en de Nederlandstalige folk-/vikingmetalband Heidevolk.

Mainstage

Op de mainstage start tributeband Stones Sessions, die hits van The Rolling Stones covert. Daarna zijn The Mocks aan de beurt, een Nederlandse band die krachtige nummers brengt met analoge apparatuur. De band Mell VF, onder leiding van zangeres Melanie Jonk van ‘Beste Zangers’, brengt een mix van retro en hedendaagse nummers. Jannes zorgt voor goeie meezingers, terwijl Vandenberg klassieke hardrockhits uit de jaren ‘80 speelt. Ook Flemming is op het hoofdpodium te vinden met zijn hits, waaronder ‘Amsterdam’ en ‘Paracetamollen’. De avond wordt afgesloten met een eerbetoon aan Queen door de Belgische band Mother Mercury.

Randrock Junior

Voor de jongere bezoekers is op Randrock Junior van alles te beleven! Met optredens van het liefste boertje en boerinnetje Fien & Teun tot magische momenten met goochelaar Sander. Kinderen die zelf  aan de slag willen, kunnen meedoen met verschillende creatieve workshops als graffiti spuiten of een drumworkshop door de Vriezenveense Harmonie. En blije gezichten zijn gegarandeerd na een bezoekje aan de schminkers of de airbrush met tattoos en glitters.

Randrock Dance

Voor non-stop beats kunnen bezoekers terecht op Randrock Dance. Van 19.30 uur tot 1.00 uur valt er geen enkele stilte en draaien DJ’s Dinox, Willie Wartaal (bekend van De Jeugd van Tegenwoordig), LA$$A, The Partysquad en Jody Bernal aan één stuk door. Dit wordt een geweldig feest dat tot in de late uurtjes doorgaat.

Handige info

Dit jaar introduceert Randrock een duurzaam initiatief met recyclemunten. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers twee recyclemunten, die ze kunnen inleveren bij de bar voor een herbruikbare beker. Met dit systeem wordt het weggooien van bekers voorkomen en blijft het terrein een stuk schoner. De ingang van het festivalterrein bevindt zich dit jaar aan de Koningsweg, tussen de Aldi en Plus. Fietsen kunnen geparkeerd worden voor de Aldi en voor auto’s is er plek op het Manitobaplein (bij het gemeentehuis). Meer info over het festival is te vinden op de socials en via www.randrock.nl.

Vond je dit een goed artikel? Help dan het ondernemersmagazine aan 1000 vrienden. Want alleen met behulp van vrienden kunnen wij er voor zorgen dat jij als ondernemer het hele jaar door voorzien wordt van relevante artikelen. Daarnaast krijg je als particulier het magazine 2x per jaar thuisgestuurd en voor bedrijven zijn er nog vele andere extra's. Dus wil je ons ondersteunen kijk dan snel wat wij jou te bieden hebben. Vrijwel iedere euro die binnenkomt, investeren wij in onze journalistiek. Bekijk wie er al vriend of partner zijn.

Alvast bedankt namens iedereen bij Ondernemersmagazine.nl
Ik word vriend
misschien ook interessant

Bokbierfestival Folk & Bock op zondag 22 september

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
8/7/2024

Hoe kies je de juiste businesscoach voor jouw onderneming?

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
1 min
|
Datum:
17/6/2024

Regionaal geld voor slimme oplossing overvol stroomnet

Door:
Redactie
|
Fotografie:
Redactie
2 min
|
Datum:
28/5/2024

De Kennismail

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met de beste verhalen, columns, nieuws en tips.
Bedankt! Jouw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis tijdens het versturen van het formulier.

De meest recente nieuwsbrief

Klaar om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten?

Is jouw bedrijf klaar om extra onder de aandacht te komen? Wil je laten zien waar je dagelijks mee bezig bent zodat andere ondernemers jouw bedrijf en jouw producten of diensten beter leren kennen? Deelnemen aan het Ondernemersmagazine is de perfecte manier om deze doelstellingen te realiseren.
Door mee te doen aan het Ondernemers Magazine Gemeente Tubbergen bereikte ik gericht 2000 ondernemers. Hier hield ik een aantal mooie contacten en nieuwe opdrachten aan over.
Joost Lansink | Innomads
Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
All Rights Reserved 2020
Designed and build by Monolith opportunity creators